Care este adevărata relație a prințului Harry cu tatăl lui, prințul Charles, după plecarea din Anglia

Prințul Harry prințul Charles

Prințul Harry și prințul Charles mențin legătura tot timpul
Prințul Harry prințul Charles trăiesc acum la mii de kilometri distanță între ei
Foto: Getty Images

Care este relația prințului Harry cu tatăl lui prințul Charles, după plecarea sa la Los Angeles? O nouă carte care va fi lansată, în curând, cu acceptul lui Harry și al soției sale, Meghan Markle, se așteaptă să producă un nou mare scandal.

Plecat să se instaleze la Los Angeles, peste Ocean, prințul Harry s-a depărțit de tatăl lui, prințul Charles, și toată lumea este curioasă care este de fapt relația dintre ei. Asta fiindcă s-a anunțat deja că o carte lansată cu aprobarea lui Harry și a soției sale, Meghan Markle, va provoca un nou mare scandal în sțnul familiei regale britanice. Însă surpriza este că prințul are încă susținerea tatălui său, prințul Charles. Prințul Harry se interesează mereu de asemenea de tatăl lui, chiar dacă tăiește la mii de kilometri depărtare de acesta. La rândul său, prințul Charles îl susține emoțional și financiar.

Meghan Markle și prințul Harry, izolați! «Nu vorbesc cu ei, nimeni nu îi întreabă cum se simt»

Prinţul Harry şi Meghan Markle renunţă la rolul pe care îl ocupă în cadrul familiei regale

A provocat furtună în sânul familiei regale

O mare furtună în sânul familiei regale s-a produs când Meghan Markle (39 de ani) şi prinţul Harry (35 de ani) au decis să renunţe la rolurile lor importante în familia regală. Atât ea, cât şi principalii moştenitori ai tronului, prinţul Charles şi prinţul William, au aflat de la televizor de anunţul lor pe care l-au pus pe reţelele de socializare. Regina Elisabeta a II-a (94 de ani) a fost în stare de şoc. Consilierii de la palat au confirmat că cei doi rebeli nu s-au consultat cu aceasta, nici cu prinţul Charles (71 de ani) sau cu prinţul William (38 de ani), când au luat decizia. Meghan şi prinţul Harry au făcut anunţul-bombă la numai câteva zile după ce s-au întors dintr-o vacanţă de şase săptămâni în Canada. În ciuda a tot cee ace s-a întâmplat, prințul Charles păstrează o relație apropiată cu fiul său, prințul Harry.  

 

Loading...

Citește și

  • Prinţul Harry al Marii Britanii şi Chelsy Davy s-au despărţit, punând punct unei relaţii de telenovelă, întinsă pe parcursul a mai bine de şase ani.

  • Conform ziarului "The Telegraph", o firmă chineză a confecţionat suveniruri pentru nunta prinţului William, punând în locul fotografiei acestuia o poză a fratelui său, prinţul Harry.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1