Câinele de 12 milioane $ a murit. Banii lui cui rămân?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Trouble, căţeluşa ce a moştenit 12 milioane$ de la stăpâna sa, a murit. Cel care s-a îngrijit de ea susţine că banii rămaşi vor fi donaţi în scopuri caritabile. Dar bătălia pentru avere reîncepe.

Trouble ("Pacoste"), căţeluşa din rasa bichon maltez care a moştenit de la fosta ei stăpână, miliardara newyorkeză Leona Helmsley, milioane de dolari, în 2007, a murit la vârsta de 12 ani.

Decesul s-a produs la 13 decembrie, anul trecut, dar a fost dat publicităţii abia acum.

Brad Pitt vrea să-i ia un câine fostei neveste

Ham! Ham! Ce dacă-s roz, tot câine sunt!

S-a spânzurat cu zgarda unui câine-poliţist - FOTO

Câinele Peti din Zalău – prins cu ţigări de contrabandă la Vama din Borş

Nepoţii Leonei vor să reînceapă lupta pentru banii pe care bunica îi lăsase câinelui. Trouble a murit răpusă de boli, oarbă şi infirmă.

Aşa arată monumentul funerar al Leonei, unde voia să fie îngropat şi câinele ei

De la torturile cu crabi şi caviar, oferite de miliardară, ajunsese la regim de mâncare pentru câini la cutie, de când rămăsese pe mâinile managerului Carl Lekic de la Hotelul Helmsley Sandcastle din Sarasota (Florida), care odinioară aparţinuse stăpânei ei.

Organizaţiile pentru ocrotirea animalelor au acţionat în justiţie trustul caritabil care administra averea de 8 miliarde rămasă de la bogătaşă, pe motiv că aloca o prea mică sumă pentru Trouble.

Lekic a susţinut însă că, pe an, securitatea ei costa 100.000$ (pentru că primea multe ameninţări cu moartea), hrana 8.000$, medicamentele 8.000$.

Animalul a fost incinerat, dar cenuşa nu poate fi depusă în mausoleul pe care stăpâna l-a construit cu 1,4 milioane de dolari pentru ea şi bichonul maltez.

Legea interzice ca animalele să fie înhumate în cimitirele pentru oameni.

Stăpâna miliardară,«regina răului»

Miliardara supranumită "regina răului" şi "regina zgârciţilor" a făcut o avere uriaşă din afaceri imobiliare.

simeon stalpnicul png

Ea a murit pe 20 august 2007, la vârsta de 87 de ani. Povestea ei a făcut deliciul presei după ce i-a dezmoştenit pe cei doi nepoţi şi nora sa, rămasă văduvă, lăsând moştenire 12 milioane de dolari bichonului maltez Trouble.

Căţeluşa adorată dormea cu stăpâna în acelaşi pat, purta un colier de diamante şi hăinuţe de lux.

Muşca pe toată lumea, pe gărzile de corp, pe şeful securităţii, chiar şi pe clienţii hotelului Helmsley Park Lane.

A muşcat o româncă

Căţeluşa miliardară le-a făcut multor angajaţi de-ai stăpânei ei viaţa amară. Printre aceştia, şi o româncă, Zamfira Sfară, fostă menajeră.

simeon stalpnicul png

Trouble ("Pacoste") a mutilat-o pe viaţă pe Zamfira Sfară, în urmă cu şapte ani, pe când aceasta lucra în apartamentul luxos de la etajul 46 al "Helmsley Park Lane Hotel" din New York.

Bichonul a muşcat-o violent pe româncă de mâna dreaptă, secţionându-i un nerv. Diagnosticul medicilor a fost distrofie simpatică reflexă.

"Nu voi putea să-mi mai folosesc niciodată mâna dreaptă. Tot ce pot face este să ţin sub control durerile", ne declara la vremea respectivă fosta menajeră.

Sfară a intentat proces, dar nu a reuşit să obţină niciun ban.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net