Bono trage de fiare chiar şi pe iaht, în vacanța din St. Barts

foto1-4col-160-profimedia-0494119436.jpg

Îi plac călătoriile pe mare
Foto: profimedia
Citeste tot despre: 

A fugit de frigul de acasă! Cântăreţul irlandez Bono şi-a început anul cu o vacanţă în insula St Barts. Îi place să se plimbe cu iahtul şi să tragă de fiare sub sărutul soarelui ca să se menţină în formă.

Liderul trupei U2, Bono (59 de ani), se simte în al nouălea cer în vacanţa din St Barts, insulă ce aparţine Franţei, din Marea Caraibilor. De ani de zile nu ratează vizitele la căldură în acest paradis. Cel mai mult îi place să se plimbe cu iahtul şi să se răsfeţe la soare. Pentru ca să se menţină în formă, zilnic, artistul trage de fiare. Face acest lucru şi în vacanţă, pe iaht, preferând adesea călătoriile solitare pe mare. 

15-bodo-.jpg

Face exerciţii fizice ca să se menţină în formă

Pe numele adevărat Paul David Hewson, Bono este căsătorit din 1982 cu Ali Stewart. Ei au împreună patru copii, Jordan Lena (30 de ani), Memphis Eve (28 de ani), Elijah Bob (20 de ani) şi John Abraham (19 ani). Artistul, care a lansat hit-urile “With or Without You”, “One”, “Beautiful Day” cu trupa U2, înfiinţată în 1976, are o avere de 700 de milioane de dolari.

Loading...

Citește și

  • bono s-a intalnit cu sotii macron la palatul elysee

    Liderul trupei U2 s-a întâlnit ieri cu preşedintele Franţei. Emmanuel şi Brigitte Macron l-au primit pe Bono la Palatul Elysee, unde au discutat despre acţiunile organizaţiei umanitare ONE, unde artistul este co-fondator. Cântăreţul caută soluţii pentru a-i ajuta pe sărăcii lumii, în special populaţia din Africa.

  • Rockstarul Bono a fost în mijlocul masacrului de Ziua Națională a Franței și a fost salvat din fața unui restaurant din Nisa de forțele antitero. Solistul de 56 de ani ai trupei U2 se relaxa pe terasă în momentul în care șoferul terorist accelera la volanul camionului morții.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1