Bombă! Kate Middleton e detestată de englezi

Ultima actualizare:

    Dezvăluirile sunt făcute în revista "Ici Paris"
Dezvăluirile sunt făcute în revista "Ici Paris"

Dacă Kate Middleton este deja un simbol planetar, ea este departe de a fi apreciată de în ţara sa, Marea Britanie. Cel puţin aşa susţine revista “Ici Paris”.

“Kate Middleton, englezii nu o iubesc”, titrează revista mai sus amintită. “Se credea că ducesa a cucerit inimile supuşilor. Nici vorbă! Soţia prinţului William are o problemă cu popularitatea”, scrie “Ici Paris”, care oferă rezultatele unui sondaj realizat de revista “Newsweek”, la câteva zile de la anunţarea celei de-a doua sarcini a ducesei.

Potrivit acestuia, doar 1 % dintre englezoaice ar dori să fie în locul său. În plus, soţia celui de-al doilea în linia de succesiune la tron nu interesează pe multă lume. Numai 7 % dintre britanici s-au arătat interesaţi de cea de-a doua sarcină  a sa.

Potrivit “Ici Paris”, Kate Middleton nu “este nici măcar reprezentativă pentru femeile din vremea sa şi nu are nici o influenţă asupra monarhiei. Pentru englezi, ducesa se dovedeşte mai mult preocupată de sine, de viaţa sa de soţie, de mamă şi mai ales de stilul vestimentar"

image
image
image
image
image
image
p 22 Barcelona WC jpg
musetel jpeg
coins 1726618 1280 jpg
Marea Neagra dupa furtuna sursa foto A I  2 jpeg
nasa china spatiu jpg
image png
italian masini bucuresti jpg
foto1 viol jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net