Barbie de 16 ani jură că-i 100% naturală

barbie_lolita.jpg

Lolita Richi
Lolita Richi

Talie de viespe şi bust impresionant. Sunt caracteristicile celei mai tinere păpuşi Barbie în carne şi oase. În ciuda aparenţelor, ucraineanca Lolita Richi zice că n-are nici o operaţie estetică la ochi.

Noua păpuşă Barbie este tot din Ucraina şi are doar 16 ani. Lolita Richi din Kiev e copia fidelă a „surioarei” ei de plastic. Adolescenta cu proporţii ideale zice că se îndoapă cu mâncare şi nu se îngraşă deloc.

Barbie în carne şi oase măsoară doar 50 de centimetri în talie şi are un bust de 80 cm în circumferinţă.

Lolita se jură că nu şi-a făcut nici o operaţie estetică şi nu ţine dietă, dar recunoaşte că foloseşte zilnic un corset, care-i face talia de viespe. Tânăra poartă lentile de contact speciale şi gene false care-i fac ochii să semene cu cei ai celebrei păpuşi.

„Mami e foarte mândră de mine şi mă susţine. Mă ajută să mă îmbrac şi îmi împrumută perucile ei de când era actriţă”, a povestit Lolita, pentru „Daily Mirror”. 

Lolita Richi foloseşte câteva trucuri ca să ne păcălească. Poartă sutien push up, care-i măreşte sânii, şi îşi pune corset în fiecare zi, să aibă talie de viespe. Ca să-i semene şi la chip lui Barbie, foloseşte lentile de contact, gene false şi mult machiaj. În plus, are o colecţie impresionantă de peruci blonde.    

 

Loading...

Citește și