Bagi mingea în gaură şi câştigi 1 milion de dolari

Ultima actualizare:

    Ca să dai lovitura de start,  urci cu elicopterul până la  400 metri înălţime (fotografii: photoland/caters)
Ca să dai lovitura de start, urci cu elicopterul până la 400 metri înălţime (fotografii: photoland/caters)

În Africa de Sud, ca să joci golf, trebuie să iei elicopterul. Dacă reuşeşti să introduci mingea din prima în gaură, de la 587 de metri, câştigi 1 milion de dolari.

Meciul de golf începe pe muntele Hanglip Mountain, din Africa de Sud. Doar bogaţii îşi permit luxul primei lovituri de la 400 metri altitudine în staţiunea „The Legend Golf" din provincia Limpopo. Jucătorii de golf sunt urcaţi cu elicopterul, altfel n-au cum să ajungă acolo.

Mii de jucători au încercat să lovească mingea din zona "de sfârşit" până zona "de sfârşit", dar nici unul n-a reuşit s-o introducă direct în cupă (gaură cu steag) de la o distanţă de 587 de metri.

Zona „de sfârşit”, unde trebuie să ajungă mingea

simeon stalpnicul png

Imposibil de nimerit gaura, dar experienţa face diferenţa

simeon stalpnicul png

Aceasta a fost măsurată exact, calculând forţa curenţilor care apasă asupra mingii, astfel încât aceştia să n-o devieze. Te costă 70 de dolari (circa 227 de lei) lovitura de start, dar dacă reuşeşti imposibilul din prima, câştigi 1 milion de dolari (3,2 milioane de lei). Însă, cel mai probabil, ai avea mai multe şanse să câştigi la loto între timp. Pentru că cel mai provocator joc de golf i-a pus în dificultate şi pe campionii mondiali, care se ambiţionează să nimerească gaura.

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net