Babuinul hoţ, care teroriza Cape Town, a fost ucis

Ultima actualizare:

    Fred se făcea  repede nevăzut cu prada (Fotografii: Photoland/ Catersnews)
Fred se făcea repede nevăzut cu prada (Fotografii: Photoland/ Catersnews)

Teroare la Cape Town, Africa de Sud. Timp de 3 ani, babuinul Fred a condus o bandă de maimuţe care jefuia maşinile şi turiştii în căutare de hrană. Animalul a  fost eutanasiat, după ce a fost împuşcat, în van, de 50 de ori.

Fred era un babuin deosebit de inteligent, care s-a specializat în deschiderea maşinilor şi a genţilor pe care le prăda.

Maimuţoiul sărea pe maşini şi băga spaima în oameni

simeon stalpnicul png

Şi-a format o "gaşcă" de maimuţe, pe care le instruia cum să fure, dar el era cel mai experimentat în "ciordeală".

Timp de 3 ani a prădat ca haiducii, la drumul mare, rănindu-i pe cei care îi stăteau în cale. Nu lua decât alimente pe care le împărţea frăţeşte cu "tovarăşele" de suferinţă.

După ce a fost ucis s-a constatat că în trupul lui se aflau 50 de gloanţe şi alice

simeon stalpnicul png

Când în sfârşit a fost prins, anul trecut, s-au descoperit 50 de gloanţe în trupul bietului Fred, medicii fiind uimiţi cum de nu îl răpuseseră. Cercetătorii au făcut un documentar despre babuinul haiduc.

Fred a fost eutanasiat

Fred a fost unul din cei 400 de babuini care trăiesc la periferia oraşului Cape Town, Africa de Sud. El şi-a format o bandă de maimuţe şi ataca împreună cu ele.

După ce locuitorii s-au plâns că îi agresa, animalul a fost capturat. El a fost ucis prin injecţie letală, deşi mulţi iubitori de animale s-au opus, pe motiv că oamenii sunt vinovaţi fiindcă l-au învăţat cu mâncare, pe care obişnuiesc s-o dea, în joacă, animalelor numai duminica.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net