Au luat-o razna şi păpuşile Barbie!

Ultima actualizare:

    Ucraina
Ucraina

Anastasia Shpagina, de 19 ani, a turbat când a văzut că „cea care a copiat-o", prietena ei cea mai bună, Valeria Lukianova, de 21 de ani, are mai mulţi fani decât ea şi e mai populară. Evident, asta s-a întâmplat după ce şi-a pus silicoane. Şi cum „Anastasia a fost prima care s-a făcut păpuşă Barbie", scandalul a fost inerent.

„M-ai copiat, scârbo! Dacă nu eram eu, tu nici nu existai..." şi multe astfel de replici tăioase şi pline de venin au curs între cele două care au pus punct prieteniei dintre ele.

Amândouă fetele din Odessa, Ucraina, au investit în propriul corp aproximativ 23.000 de dolari (82.000 de lei) pentru lărgirea ochilor, pe lentile de contact, modificare de mandibulă şi maxilar, corecţia pomeţilor, liposucţii şi masaje.

Acum trăiesc din campanii de promovare pe Internet şi din banii încasaţi pentru diferite participări la emisiuni televizate. Anastasia de exemplu a fost şi în ţara noastră, participând la mai multe emisiuni şi acordând mai multe interviuri.

Conform „The Sun", cele două fete au frânt inimile admiratorilor niponi după ce şi-au declarat „ură eternă". Şi asta de la faptul că Valeria are dimensiuni de 86/47/86 de când şi-a mărit pieptul, iar sărmana Anastasia de doar 80/45/80.

Anastasia Shpagina, de 19 ani

* inspirată din desene animate* operaţii estetice: corecţie de mandibulă şi maxilar, mărire de pomeţi, rinoplastie, liposucţie şi botox* zilnic merge la coafor, se machiază încă de la prima oră a dimineţii, face sport şi exerciţii specifice de tonifiere* noaptea doarme cu un corset; ziua nu se desparte de lentilele de contact

Total: 21.000 de dolari

Valeria Lukianova, de 21 de ani

*  inspirată din păpuşa Barbie*  operaţii estetice: corecţie de mandibulă şi maxilar, rinoplastie, liposucţie, implant mamar şi botox*  se machiază strident, merge la coafor zilnic şi o dată la două luni apelează la masaj anticelulitic*  noaptea doarme cu un push-up bra (sutien de fixare a siliconului); ziua nu se desparte de lentilele de contact

Total: 25.000 de dolari

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net