Au creat hamburgerul în laborator. Ai mânca aşa ceva?

Ultima actualizare:

Acesta este alcătuit din ţesuturi musculare crescute în medii de laborator, susţine doctorul Mark Post, într-un interviu acordat Reuters.

Cercetătorii susţin că această descoperire este binevenită în contextul suprapopulării planetei şi a reducerii considerabile a surselor de hrană.

În compoziţia hamburgerului de laborator au intrat 20.000 de fâşii musculare, care, susţin doctorii, au acelaşi gust ca al muşchiului din comerţ.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net