Au coafat-o 12 ore încât a trebuit apoi să se radă în cap! FOTO

Charlotte Jones (27 de ani) din Marea Britanie a mers pentru prima dată la un coafor să îşi vopsească părul. A stat pe scaun, pe mâna stiliştilor, peste 11 ore şi a ieşit de acolo ca o sperietoare, cu părul ars şi în toate părţile.A primit despăgubiri de peste 5.000 de euro.

"După ce m-am despărţit de pietenul meu cu care stătusem 9 ani, m-am decis să mă fac blondă, gândindu-mă că va fi mai distractiv. Astfel, am ales un salon din oraşul unde locuiesc, Nottingham. Nu îmi mai vopsisem niciodată părul până atunci, aşa că am ales un salon în care aveam încredere.

Dar alegerea mea s-a dovedit a fi una extrem de greşită. Mi-au albit părul prima dată, aducându-l la culoarea ghimbirului, iar apoi au încercat să-l aducă la o altă culoare, punându-mi alt decolorant de 4 ori. 11 ore mai târziu arătam ca o sperietoare de ciori. Parcă îmi băgasem degetele în priză. Părul meu lucios era acum ars.

CLIIMA20110917_0004_1.jpg

Charlotte Jones (27 de ani) din Marea Britanie (foto Daily Mail)

Managerul salonului, care a mărturisit că cea care a coafat-o era începătoare, în loc să-şi ceară scuze, îmi spunea că părul meu arată bine", a povestit britanica pentru Daily Mail.

Charlotte a fost nevoită să poarte căciulă în următoarele 3 luni şi apoi a fost sfătuită să se radă în cap pentru a-şi regenera părul.

În urma acestei experienţe nefaste, tânăra a dat salonul în judecată şi a primit daune de peste 5.500 de euro.


Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1