Au cele mai ciudate meserii din lume

Ultima actualizare:
E plătit să  mănânce papa câinelui
E plătit să mănânce papa câinelui

Din nevoia de bani, unii ajung să facă meserii neobişnuite, care par inutile, cum ar fi cazul unui bărbat specializat în săritul pe saltele sau al unor oameni care sunt plătiţi să vegheze cum se usucă vopseaua.

Alţii sunt angajaţi să testeze mâncarea pentru câini sau jucăriile sexuale. Deşi nu ne vine să credem, acestea sunt meseriile din care unii îşi câştigă pâinea.

Mark Gooley din Australia, proprietarul unei fabrici de mâncare pentru câini trebuie să mestece zilnic mâncare pentru câini, să roadă oase şi să testeze recompensele patrupedelor. „Câinele nu poate să-mi spună dacă mâncarea are un gust groaznic, aşa că trebuie să testez hrana lor chiar eu. Dacă n-are gust bun, atunci nu va ieşi pe porţile fabricii", a spus Gooley, în vârstă de 50 de ani. Neobişnuita îndeletnicire îi bagă în buzunar bărbatului câte 3.000 de dolari lunar (circa 10.000 lei).

E plătit să  mănânce papa câinelui
E plătit să mănânce papa câinelui

Ce poate fi mai dezgustător decât să miroşi transpiraţia oamenilor? Peta Jones din Australia trebuie să miroase ce efect au produsele antiperspirante, chiar la subraţ.

„Mi s-a părut chiar ciudat la început, dar după prima săptămână de muncă, m-am acomodat", a spus femeia de 55 de ani, care testează deodorante pentru compania de cosmetice Unilever, contra sumei de 1.500 de dolari (5.000 lei).

E plătit să  mănânce papa câinelui
E plătit să mănânce papa câinelui

Nu îţi vine să crezi! Ruben Reynoso din SUA este plătit cu 2.500 de dolari (circa 8.500 lei) pentru a sări pe saltele. "Nu este nimic amuzant să sari zi după zi pe saltele. Oamenii nu înţeleg. E o muncă la fel ca oricare alta. Nu e pentru toată lumea. Există o modalitate corectă și o modalitate greșită de a face acest lucru", a a spus săritorul profesionist.  Bărbatul de 40 de ani sare pe trei saltele zilnic, pentru a le testa rezistenţa şi elasticitatea.

E plătit să  mănânce papa câinelui
E plătit să mănânce papa câinelui

Australianul Paul McCorkell poate primi premiul pentru cea mai plictisitoare meserie din lume. El trebuie să privească cum se usucă vopseaua pe pereţi sau de pe bannere. "Nu mă holbez 2 ore cum se usucă vopseaua, trebuie sa testez calitatea ei. Mă uit regulat şi evaluez diferenţele. Trebuie să ne asigurăm că se usucă uniform", a explicat bărbatul de 39 de ani, a cărui meserie îi aduce 2.000 de dolari lunar (6.700 lei).


    E plătit să  mănânce papa câinelui
E plătit să mănânce papa câinelui

Britanica Nat Garvey (24 de ani) zice că este una dintre cele mai fericite femei. E plătită cu 2.000 de lire sterline (circa 10.500 lei) pentru a testa jucării sexuale.

„Nu sunt dependentă de sex, dar mai degrabă fac asta decât să stau toată ziua într-un birou, înconjurată de calculatoare", a spus tânăra. Femeia lucrează  de acasă pentru o firmă care vinde jucării sexuale şi primeşte săptămânal produsele prin curier.

image
image
image
image
image
image
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net