Au căzut pe geam când făceau sex

Citeste tot despre: 

Tragedie în China! Ideea nebunească de a face sex în fereastră s-a dovedit fatală pentru un cuplu din Wuhan, capitala provinciei Hubei. Geamul s-a spart în momentul de maximă plăcere şi iubiţii au căzut în gol.

Sânge împroşcat pe pavaj şi două trupuri goale zdrobite au descoperit, recent, şocaţi, vecinii cuplului de chinezi care s-a iubit în fereastră, potrivit "The Sun". Îngroziţi, aceştia i-au acoperit cu cearşafuri şi au chemat poliţia. Din cauza căldurii excesive din centrul Chinei, bărbatul şi femeia au decis să facă sex la fereastra apartamentului lor, în speranţa că, dacă se sprijină de geam, se mai răcoresc.

Partida de sex sălbatică avea să se încheie însă tragic. Se ţineau strâns cu mâinile, unul pe altul, şi se iubeau ca doi nebuni fără să le pese că puteau să fie văzuţi din afară. În momentul de maximă plăcere, femeia a zvâcnit din fund şi a lovit geamul care s-a prefăcut în ţăndări, a explicat o sursă care ar fi văzut din întâmplare nenorocirea. Cei doi iubiţi au căzut în gol şi s-au izbit cu putere, el de sol, ea de caldarâm, dându-şi suflarea pe loc.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1