Asta e verigheta care te ţine să nu calci strâmb

Ultima actualizare:
Uite ce  urmă  îţi face! (Fotografii: shutterstock / photoland wenn)
Uite ce urmă îţi face! (Fotografii: shutterstock / photoland wenn)

Dacă se inventa mai devreme, Arnold Schwarzeneg­ger n-ar mai fi călcat strâmb! Aşa îşi fac reclamă inventatorii verighetei magice care “arde” pe inelar statutul social cu litere de o şchioapă: “Căsătorit”. Iată ce ne face minunăţia care ne scapă de gelozie!

Costă 550 de dolari (1.900 de lei) şi poate fi comandată la bucată de pe site-ul thecheeky.com. Verigheta este din titaniu şi are încrustat în relief în interior cuvântul "căsătorit".

Se încinge când simte că eşti excitat


    Uite ce  urmă  îţi face! (Fotografii: shutterstock / photoland wenn)
Uite ce urmă îţi face! (Fotografii: shutterstock / photoland wenn)

Odată fixată pe inelarul purtătorului, este suficient să stea o oră şi lasă o urmă vizibilă pe deget. Dispozitivul are un microcip inserat care încălzeşte suprafaţa gravată cu două zile înainte de aniversarea căsătoriei.

Asta este partea frumoasă. Partea interesantă constă în faptul că "atunci când se apropie de tine o femeie atrăgătoare şi te gândeşti să flirtezi, nu poţi scoate verigheta pentru că îţi rămâne semnul «căsătorit» pe deget".

Dacă totuşi ai trecut de această etapă şi ai reuşit să maschezi mâna stângă de femeia cu care intenţionezi să îţi înşeli partenera, verigheta buclucaşă se încinge, făcându-ţi un ditamai tatuajul termic.

Şi asta pentru că are în interior un senzor care simte că intri într-o stare de excitabilitate şi ştie că nu eşti în apropierea perechii tale ce poartă o verighetă care neutralizează efectele "fierbinţi". Interesant este faptul că dispozitivul nu are un buton de dezactivare.

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net