Aşa vom arăta în anul 2050!

chelie.jpg

Oamenii de ştiinţă belgieni au descoperit că rasa umană va fi de nerecunoscut peste 36 de ani
Citeste tot despre: 

Vom trăi mult mai mult decât azi, vom avea copii mai târziu în viaţă şi ne vom petrece o mare parte din timp în realitatea virtuală.

Toate astea se vor petrece peste aproape patru decenii, prezic oamenii de ştiinţă belgieni de la Global Brain Institute, din Bruxelles. Echipa de cercetători, condusă de doctorul Cadell Last, a descoperit care sunt tendinţele majore ale transformărilor fizionomice ale rasei umane.

Această schimbare, cauzată de stilul de viaţă sedentar şi progresul tehnologic, va fi atât de semnificativă, încât este comparabilă cu trecerea de la maimuţă la om.

Pe măsură ce vor creşte dimensiunile creierului, organismul nostru va avea nevoie de mai multă energie. Astfel, vom aloca mai puţină energie reproducerii şi vom prezenta o maturizare sexuală târzie.

De asemenea, ne vom dezvolta mai lent şi vom muri la vârste mai înaintate, datorită inteligenţei artificiale care va reduce nevoia de muncă. Nu vom mai avea nevoie de păr pentru că ne vom petrece majoritatea timpului în casă, vom avea cipuri implantate, dispozitive auditive, reflexe noi, ochi adaptaţi calculatorului şi vom face sex rar pentru că penisurile vor avea dimensiuni extrem de reduse. Burta creşte semnificativ şi spatele va lua forma scaunului pentru că ne vom petrece circa 80% din timp pe scaun. Din fericire vom trăi peste 120 de ani.

Vom trăi 120 de ani

sf.jpg

Hainele vor fi futuriste şi adaptate nevoilor fiziologice
Foto: Shutterstock

• Speranţa de viaţă va ajunge la 120 de ani, deoarece ne vom dezvolta mai lent
• Organismul va suferi modificări, din cauza maturizării sexuale mai tardive
• Vom avea mai mult timp liber, datorită tehnologiei care va munci în locul nostru
• Munca fizică va fi înlocuită de sisteme robotizate şi computerizate.
Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1