Bijuterie arhitecturală! Aşa arată hotelul placat cu aur de 24 de carate

baza_hotel_de_aur_vietnam.jpg

Edificiul luxos se va inaugura la Hanoi
Citeste tot despre: 

Incredibil! Cel mai luxos hotel din lume nu se află în Dubai, cum s-ar fi aşteptat toată lumea, ci în Vietnam. Primul hotel din lume placat cu aur de 24 de carate se află în Hanoi şi va fi gata pentru a-şi primi oaspeţii la sfârşitul anului.

Hotelul va avea şase stele şi se numeşte Hanoi Golden Lake Hotel. O cameră din hotelul de aur va putea fi închiriată cu sume ce pornesc de la 250 de dolari (circa 1.082 de lei) pe noapte. Hotelul este placat cu aur atât în exterior, cât şi în interior. De asemenea, va avea mobile, chiuvete şi căzi placate cu aur. Compania care îl construieşte, Hoa Binh Group, nu a vrut să dea publicităţii, deocamdată, la cât se vor ridica toate cheltuielile pentru ridicarea acestuia.

Loading...

Citește și

  • olanda manastire Kruisherenhotel Maastricht

    Restaurarea celor mai vechi biserici din lume consumă sume impresionante an de an. Pentru a reuși menținerea lor în circuitul turistic, o organizație caritabilă din Anglia a pus la punct un plan care să aducă bani în bugetul dedicat restaurării bisericilor cu istorie

  • Jumbo Stay hotel avion suedia

    Metodă inedită să scapi de monotonia apărută într-un cuplu sau într-o căsnicie. Un hotel construit într-un avion „parcat” pe aeroportul Arlanda din Stockholm (Suedia) are oferte de nerefuzat pentru turiștii dornici de ceva nou.