Armata Marii Britanii, implicată în moartea Prinţesei Diana?

Ultima actualizare:

Informația apare într-o scrisoare trimisă unui ofițer de către părinții unui lunetist, Soldatul N, care se laudă că ar fi responsabil pentru moartea Prințesei Diana.

Se pare că Ministerul Apărării, Poliția Regală și Procuratura știau de existența scrisorii încă din septembrie 2011, când a fost trimisă.

Scrisoarea de șapte pagini, scrisă de mână, a ajuns mai întâi în posesia Forțelor Speciale, care au înmânat-o procurorilor.

În ea, părinții soldatului spun că el s-ar fi confesat soției sale privind moartea Dianei: "El (Soldatul N) i-a spus ei că XXX a aranjat moartea Prinţesei Diana şi că totul a fost muşamalizat".

Scotland Yard a declarat că informaţia este în prezent verificată.

„Poliţia verifică informaţia primită recent în legătură cu moartea Dianei, Prinţesa Ţării Galilor şi Dodi Fayed şi dacă ea este relevantă şi credibilă", a spus un reprezentant al Scotland Yard.

Nu este prima dată când cineva susţine că Prinţesa Diana a fost ucisă. Tatăl iubitului ei de atunci, Dodi Fayed, este convins că moartea lor nu a fost un simplu accident.

Fostul proprietar al magazinului Harrods, Mohamed Fayed, crede că Diana, Dodi şi şoferul Henri Paul, care au murit pe 31 august 1997, în Paris, au fost ucişi în urma unei conspiraţii în care a fost implicat statul britanic.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net