Are testicule de 45 kilograme până la glezne - VIDEO

Citeste tot despre: 

Cu siguranţă nimeni nu poate să-i spună „omule, n-ai cojones!” americanului Wesley Warren, bărbatul ce cară între picioare nişte „bijuterii” cu greutate.

Bărbaţii îşi doresc să aibă parte de un pachet cât mai mare în chiloţi. Nu mai vorbim de dorinţa femeilor. Clar este că acest american în vârstă de 47 de ani nu şi-ar fi dorit niciodată ca testiculele lui să fie aşa de uriaşe.

Warren are o boală tropicală ce determină creşterea anormală a părţilor trupului. Suferă de o formă foarte rară de elefantiazis.

Americanul a suferit un accident acum trei ani. Şi-a strivit accidental testiculele cu picioarele pe când se cobora din pat.

După două zile de dureri, boaşele lui erau de mărimea unei mingi de fotbal.

Medicii nu l-au ajutat prea mult pe bărbatul din Las Vegas. Totuşi, mai mulţi specialişti sunt dispuşi să-l ajute cu o operaţie destul de costisitoare. Există riscul ca el să-şi piardă „ouăle”.

Se pare că Warren trebuie să strângă un milion de dolari.

„Normal că nu-mi place să fiu catalogat ca un ciudat. Vreau să am prieteni şi chiar să-mi găsesc o iubită, dar cu aşa boală nu voi putea să mă bucur de o viaţă normală. Oricum nu mă gândesc la sinucidere, sunt puternic şi vreau să mă vindec”, a spus bărbatul care a strâns jumătate din sumă.

Bărbatul avea 130 de kilograme înainte de accident, iar acum a trecut de 200. Penisul e ascuns în scrot în totalitate, iar urinatul e un adevărat chin, mai ales în avion.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1