Are nevoie de 18 oameni să se dea jos din pat

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Keith Martin, cel mai gras om din lume, cântăreşte 368,3 kilograme, n-a mai ieşit din casă de zece ani şi are nevoie de 18 îngrijitori care să stea permanent lângă el pentru a-l menţine în viaţă.

Bărbatul are nevoie de 18 oameni şi o targă specială pentru a fi mişcat. Lăţimea lui Kevin este de 1,84 de metri, iar înălţimea sa e de 1,80.

Bărbatul din Harlesden, nord-vestul Londrei, a preluat titlul de cel mai gras om din lume de la mexicanul Manuel Uribe, care ajunsese să cântărească 571,5 kilograme, dar care a urmat o dietă-fulger şi a reuşit să slăbească peste 200 de kilograme, scrie DailyMail.co.uk.

Keith se declară extrem de trist vizavi de viaţa lui, în condiţiile în care londonezul nu a mai avut o iubită de circa 20 de ani. Britanicul de 42 de ani a ajuns la aceste dimensiuni imense după ce mama sa a murit.

Atunci el a început să mănânce cantităţi enorme de mâncare. Keith nu-şi găseşte haine pe măsură şi este obligat să stea la pat.

Keith Martin a preluat titlul de cel mai gras om din lume de la mexicanul Manuel Uribe

După ce medicii din Mexic au refuzat să-l opereze pe Manuel Uribe, cel mai gras bărbat din lume, în 2009, care cântărea până nu de mult o jumătate de tonă, nutriţioniştii italieni au punctat un nou succes pentru lumea medicală.

Graţie unei diete bogate în proteine, mexicanul de 44 de ani a reuşit să slăbească 200 kg. Pentru a ajunge la o clinică de specialitate din Italia, a fost nevoie de un avion special care să-l transporte.

Meniul zilnic al lui Martin

Mic dejun: 8 crenvurşti, 4 chifle mari, o baghetă cu şuncă, cafea cu trei linguriţe pline de zahăr.

Prânz: patru ciocolate, prăjituri, un pachet de biscuiţi plus alte trei cafele cu zahăr.

Cină: două bucăţi de 500 de grame de carne de vită, patru cartofi copţi, 16 cârnaţi, toate “stropite” cu fel de fel de sosuri, plus o pungă de chipsuri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
Mic dejun jpg
restaurant 449952 1280 jpg
mirela crima dambovita jpg
bani webp
FotoJet (12) jpg
talie de femeie  foto   Shutterstock jpg
ceai rozmarin jpg
cersetor freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net