Are muşchi de 79 cm

Ultima actualizare:

    Mustafa Ismail
Mustafa Ismail

El este "Popeye marinarul în carne şi oase". Egipteanul Mustafa Ismail s-a îndopat cu fier de două ori pe zi timp de zece ani şi acum a fost recunoscut de Cartea Recordurilor drept omul cu cei mai mari bicepşi din lume.

În vârstă de 24 de ani, culturistul Mustafa Ismail are bicepşi cu circumferinţa de 79 de centimetri, aşa cum şi-a dorit. A fost atât de înnebunit să ajungă la această performanţă, încât şi-a mutat întreaga familie în SUA pentru a avea acces la echipament mai performant pentru antrenamente.

Mustafa mănâncă la greu carne de vită, pui, peşte, migdale şi se îndoapă cu proteine ca să-şi dezvolte şi să-şi menţină masa musculară. "Oamenii îmi spun mereu că le aduc aminte de Popeye marinarul. Dar asta mă face să râd, fiindcă, spre deosebire de personajul din desene animate, eu urăsc spanacul. În plus, cred că am muşchii mai mari decât Popeye", spune culturistul, care se laudă că a moştenit genetic o bună fibră musculară de la tatăl său, fost luptător.

Dar nu numai moştenirea genetică l-a ajutat să-şi facă muşchi de fier. În fiecare zi, între orele 5.00 şi 8.00, Mustafa face antrenamente riguroase folosind greutăţi din ce în ce mai grele.

Mustafa Ismail poate să ridice greutăţi de 227 de kilograme

simeon stalpnicul png

Iată secretul forţei lui

1,3 kilograme carne de pui pe zi0,5 kilograme carne de vită sau peşte pe zi4 ceşti de migdale3 litri de cocteiluri cu proteine pe zi7,5 litri apă pe zidiferite surse de carbohidraţi

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net