Are în cont 5,4 miliarde de euro, dar a ajuns un ratat drogat

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Tragedie! Hans Kristian Rausing (49 de ani), unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume, a ajuns la puşcărie. El este fiul fondatorului suedez al gigantului industrial Tetra Pak, cu o avere de 5,4 miliarde de euro.

Cine ar fi crezut că un multimiliardar va ajunge să arate ca un boschetar? Şi totuşi acest lucru s-a întâmplat, din cauza drogurilor. Hans Kristian şi soţia sa, Eva, au ajuns să trăiască în mizerie din cauza dependenţei de stupefiante, deşi proveneau din familii cu pretenţii.

Bunicul lui, Ruben Rausing, a fondat în 1951 compania de ambalaje de carton care a revoluţionat în special conservarea băuturilor. Tatăl ei a fost un oficial de rang înalt din grupul PepsiCo. De când s-au întâlnit, la o clinică de dezintoxicare, în anii ‘80, Hans Kristian şi Eva nu au putut să scape de jugul drogurilor.

Soţia sa Eva, înainte de a muri. Hans, la 49 de ani

simeon stalpnicul png

Nu s-au implicat în afaceri, de unde le veneau bani în prostie ca moştenitori, se ocupau numai de acţiuni caritabile, pe cât le permiteau puţinele stări de luciditate. Nenorocirea a făcut ca recent, Eva să fie răpusă de o supradoză, la 48 de ani, iar Hans, cu capul turmentat, a trăit cu cadavrul în casă aproape două luni.

Trupul ei intrat în descompunere a fost găsit sub pungi de gunoi şi haine la etajul doi al vilei lor de 6 etaje şi peste 60 de camera din Belgravia. Ar fi stat acolo mult şi bine, dacă miliardarul nu ar fi fost reţinut, la 10 iulie, pentru conducere sub influenţa drogurilor. El a fost arestat pentru faptul că nu a îngropat-o pe soţia sa, precum cere legea.

Poliţia, la reşedinţa miliardarului din Belgravia, Marea Britanie

simeon stalpnicul png

S-au drogat timp de 30 de ani

Născut în 1963, la Wadhurst, Hans Kristian Rausing s-a stabilit împreună cu părinţii la Londra şi făcea adesea călătorii la reşedinţa lor din Barbados. Nu a fost interesat de afaceri, a preferat să facă numai voiaje, în tinereţe.

S-a căsătorit cu Eva Kemeny la 16 octombrie 1992 şi au avut împreună 4 copii. Amândoi au donat bani pentru prevenirea dependenţei de droguri şi chiar au înfiinţat un centru de dezintoxicare în Barbados.

În aprilie 2008, soţii Rausing au scăpat ca prin urechile acului de puşcărie după ce în casa lor s-au găsit cantităţi importante de cocaină şi heroină. Nu au putut să se lase de stupefiante, timp de peste 30 de ani, deşi au fost internaţi de mai multe ori la clinici specializate. Ultima oară, Eva s-a întors de la o clinică de dezintoxicare la 29 aprilie, acest an.

Fişă de milionar

Născut: în anul 1963, la Wadhurst, Marea BritanieDomeniu de activitate: ambalaje de cartonFirma: Tetra PakAvere: 5,4 miliarde de euro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
Boieri fanarioţi călare şi o trăsură cu o familie de boieri de prim rang; desen de Chevalier Auguste de Henikstein
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net