Are 44 miliarde $, dar nu poate să scape de cancer

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

"Am cancer la prostată!" A scris miliardarul Warren Buffett într-o scrisoare deschisă trimisă acţionarilor de la compania sa, Berkshire Hathaway Inc, mărturisindu-le că va rămâne în fruntea acesteia.

Multimiliardarul, în vârstă de 81 de ani, a mărturisit că medicii l-au diagnosticat că suferă de cancer la prostată într-o fază incipientă, potrivit ziarului "Daily Mail".

"Boala nu îmi ameninţă viaţa şi nu mă simt slăbit", a ţinut să sublinieze magnatul. Buffett a mai dezvăluit că doctorii i-au propus să înceapă un tratamet de două luni pe care urmează să îl înceapă în luna iulie.

"Mă simt bine, ca şi când aş fi perfect sănătos. Îmi menţin energia în proporţie de sută la sută", mai susţine Warren Buffett, care a fost diagnosticat că suferă de maladia necruţătoare, la 11 aprilie, în urma unor controale de rutină.

Biopsia a confirmat că are cancer la prostată, iar multimiliardarul este hotărât să lupte cu boala, care, după cum au arătat investigaţiile medicale amănunţite, nu s-a răspândit încă la alte organe din corp. Buffett a mărturisit că are în vedere doi-trei candidaţi care să-i urmeze în funcţia de preşedinte al companiei, dar nu i-a numit.

Cu o avere de 44 miliarde de dolari, Warren Buffett se află pe locul 3 în topul celor mai bogaţi oameni din lume, după Carol Slim şi Bill Gates. A început să facă afaceri de la 13 ani, vânzând Coca Cola şi gumă de mestecat din uşă în uşă.

După ce a absolvit Columbia Business School, a cumpărat acţiuni la firma de textile Berkshire Hathaway, apoi la Coca-Cola, Procter & Gamble şi Tesco. Berkshire deţine 80 de firme de confecţii, mobilă, cărămidă, bijuterii etc.

Alţi miliardari ucişi de această boală

Multimiliardarul Steven Jobs a fost răpus de cancerul la pancreas, la 5 octombrie 2011, la vârsta de numai 56 de ani. Toate tratamentele pe care le-a făcut nu l-au salvat, deşi avea o avere de 7 miliarde de dolari şi se situa pe locul 39 în topul celor mai bogaţi oameni din SUA.

simeon stalpnicul png

Cea mai bogată femeie din Asia, Nina Wang, a murit la 4 aprilie 2007, la numai 69 de ani, pierzând bătălia cu cancerul ovarian. Averea de 4,2 miliarde de dolari nu a ajutat-o să învingă boala nici la spitalul afiliat celebrei Universitatăţi Harvard.

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net