Antrenează porcul să se facă pompier

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Un nou coleg pus numai pe şotii! Asta este porcul Dominic, supranumit "Şuncă", angajat recent de brigada de pompieri din Bristol. El îi învaţă pe colegii săi, oameni, cum să prindă animalele rătăcite!

Pompierul "Şuncă" e o frumuseşte de grohăitor, de 90 de kilograme, vesel şi zglobiu. Porcul, de un an şi 6 luni, face parte din Fire and Rescue din Bristol (comitatul Avon, Marea Britanie) şi a antrenat deja zeci de pompieri cum să prindă animalele rătăcite.

Fiecare pompier ia lecţii "de evadare" de la vânjosul purcel. El a fost remarcat de "proful" brigăzii, Dawn Watkins, la un centru de animale, unde ajunsese după ce i-a murit stăpânul.

“Ia zi-mi, unde-ai ascuns scroafa?”

Foto: Photoland/Caters News

simeon stalpnicul png

“Nu-mi mai spune porc, sunt un pompier care guiţă!”

simeon stalpnicul png

"Şuncă" fugise în repetate rânduri de la centru, fiind astfel candidatul ideal la postul de pompier pentru a-i învăţa pe colegi abilităţile necuvântătoarelor "evadate". La lecţii, pompierii fug după grohăitor în jurul unei cocine noroioase.

"Şuncă" îi aleargă până nu mai pot, dar ei nu se supără. "Astfel, cei care au în sarcină să salveze animale învaţă cum să se comporte cu ele", spune Watkins.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net