Antena 3, medaliată cu Gold World Medal la World’s Best Television & Films 2013

Citeste tot despre: 

Antena 3 a fost premiată alături de cele mai bune televiziuni din întreaga lume, în cadrul unei ceremonii care a avut loc pe 9 aprilie. Carmen Avram şi echipa emisiunii „În premieră” au fost desemnaţi câştigători la New York Festivals World’s Best Television & Film 2013, categoria Best Camerawork, cu reportajul „Pe-un picior de iad”.

În finala competiţiei pentru cele mai bune producţii TV şi filme, Antena 3 a avut trei nominalizări, Best Editing şi Docudrama fiind celelalte două categorii la care a fost propusă cu materialul „Ultima frontieră”.

"În aceste momente ne bucurăm enorm. Cuvintele sunt de prisos. Am văzut astăzi recompensată performanţa colegilor noştri şi am fost impresionat de cuvintele pe care membrii juriului le-au spus despre noi", a declarat Mihai Gâdea.


„Pe-un picior de iad”, reportajul câştigător, realizat de Carmen Moise (reporter), Cristian Tamaş (imagine) şi Lenard Zsolt (editor), prezintă viaţa mizeră pe care o duc oamenii de la marginea oraşului Baia Mare. Ei locuiesc în case cu şobolani, fără curent, fără apă, fără bani, hrănindu-şi copiii cu mâncare găsită la gunoi, păstrând totuşi, în sărăcia lor inimaginabilă, dragostea faţă de o ţară de la care nu mai aşteaptă nimic.

Materialul poate fi urmărit aici.

Nume importante din industria televiziunii şi a filmului au participat la competiţia pentru cele mai bune producţii, printre laureaţi numărându-se CNN, NBC, ABC, Deutsche Welle, ESPN, ITV Studios, Yahoo! Studios & Yahoo! Sports, Fuji Television Network, Showtime Networks.

Câştigătorii au fost desemnaţi de un juriu format din regizori, producători şi scenarişti consacraţi, alături de profesionişti de media din întreaga lume.

Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat la CNN International şi este parte a INTACT Media Group.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1