Americanii își îmbunătățesc starea de sănătate prin exerciții fizice

Ultima actualizare:

Conform recomandărilor federale de activitate fizică emise în 2008, un adult trebuie să facă cel puţin două ore şi jumătate pe săptămână de activitate fizică de intensitate moderată, precum mersul în ritm susţinut. O astfel de activitate trebuie să dureze cel puţin zece minute de fiecare dată.

Acest ultim studiu, ce are în vedere anul 2010, arată totuşi o ameliorare prin raport la situaţia existentă în 2005: astfel, 62 la sută dintre persoanele chestionate au afirmat că au mers în ritm alert cel puţin zece minute într-o singură repriză săptămâna precedentă, faţă de 56 la sută cinci ani mai devreme, scrie Agerpres.

Însă în 2010 numai 48 la sută din toţi adulţii americani au făcut suficient exerciţiu pentru a-şi îmbunătăţi starea de sănătate, conform acestei anchete naţionale (National Health Interview Survey).

"Peste 145 de milioane de adulţi sunt activi din punct de vedere fizic datorită mersului", a explicat doctorul Thomas Frieden, director al CDC. 'Persoanele care sunt active din punct de vedere fizic trăiesc mai mult şi prezintă un risc mai scăzut de dezvoltare de boli cardiace, de accidente vasculare cerebrale, de diabet adult, de depresie şi de cancere", a subliniat el

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net