America, în stare de şoc! El e tatăl fiicei lui Bill Clinton?

Ultima actualizare:

    Webster Hubbell  este la rândul său  căsătorit şi evită  orice discuţie despre  acest subiect
Webster Hubbell este la rândul său căsătorit şi evită orice discuţie despre acest subiect

Bombă! Cel mai bine păzit secret al familiei: avocatul Webster Hubbell ar fi fost amantul secret al lui Hillary Clinton.

Bombă! Chelsea nu este copilul natural a lui Bill Clinton. Ea este rezultatul unei aventuri pe care Hillary a avut-o în tinereţe cu avocatul Webster Hubbell, susţine o publicaţie americană.

Bill Clinton (67 de ani) nu este tatăl biologic al unicei sale fiice! Dezvăluirile zguduitoare au fost făcute prin intermediul unor surse, pentru revista „National Enquirer”.

Acesta a recunoscut, în sfârşit, că Chelsea nu este rodul căsniciei sale cu Hillary Clinton (66 de ani), după ce un detectiv particular, plătit de revista „Globe”, a dat în vileag cel mai ascuns secret al familiei. Jurnaliştii americani susţin că tânăra de 34 de ani a fost concepută cu un avocat controversat din Arkansas, Webster Hubbell, de 66 de ani.

El şi fosta Primă Doamnă a Americii ar avut o aventură secretă în 1980, deşi aceasta era căsătorită de 5 ani cu Bill Clinton.

În faţa fotografilor,  familia Clinton afişează  o atitudine extrem de  pozitivă şi lipsită de griji
În faţa fotografilor, familia Clinton afişează o atitudine extrem de pozitivă şi lipsită de griji

Ştiind ce bărbat fustangiu are acasă — acesta i-a pus coarne cu mai multe femei, printre care Gennifer Flowers, Paula Jones, Liz Hurley, Barbra Streisand sau Monica Lewinsky —Hillary nu s-a ferit să i-o plătească cu aceeaşi monedă.

Informaţia că Hubbell e tatăl lui Chelsea e susţinută şi de politicianul Larry Nichols, membru de frunte al Partidului Democrat.

Acesta a confirmat recent legătura secretă a acesteia. În adolescenţă, Chelsea a suferit o operaţie estetică de micşorare a buzelor şi a bărbiei, pentru a nu mai semăna aşa de tare cu Hubbell.

Click! Spune

Cine este Hubbell? Webster Hubbell, de 66 de ani, este lector, scriitor şi avocat. Între anii 1974 şi 1993, a practicat avocatura într-un barou din Arkansas, SUA. În 1979, a devenit cel mai tânăr primar al Statelor Unite, conducând oraşul Little Rock până în 1982. În 1984, Bill Clinton îl numeşte pe Hubbell şeful Curţii Supreme de Justiţie din Arkansas.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net