Albert a avut nevoie de ajutor? Cum a rămas gravidă soţia Prinţului de Monaco

Ultima actualizare:

    Prinţul de Monaco si sotia sa, Charlène, aşteaptă primul copilFoto: Reuters
Prinţul de Monaco si sotia sa, Charlène, aşteaptă primul copilFoto: Reuters

Însărcinată cu primul copil, Charlène de Monaco (36 de ani) ar fi recurs la inseminare artificială. Cel puţin aşa speculează presa italiană.

La 30 mai, palatul princiar din Monaco a confirmat printr-un scurt comunicat că fosta campioană de nataţie, care este actualmente soţia prinţului Albert de Monaco (56 de ani), aşteaptă un copil. Naşterea micuţului este aşteptată la sfârşitul anului. La câteva zile după anunţ, jurnalistul sud-african Derek Watts a dat publicităţii mărturisirile lui Mike Wittstock, tatăl lui Charlène alimentând zvonurile că aceasta va aduce pe lume gemeni.

Sanihelp.it a revenit asupra acestor zvonuri, afirmând că soţia prinţului Albert ar fi recurs la inseminare artificială. Prinţesa ar fi profitat de un sejur recent la Moscova “pentru a întâlni un specialist” în fertilitate care i-ar fi oferit “sfaturi preţioase”. Charlène de Monaco ar fi recurs la inseminarea artificială în ţara ei de origine.

”Paris Match” a vehiculat acest zvon la începutul anului. “Unii spun că Africa de Sud, ţara natală a prinţesei, este o destinaţie foarte discretă pentru femeile care doresc să rămână însărcinate”, a scris revista, lăsând să se înţeleagă că sejurul soţiei prinţului Albert în Africa, oficial pentru a-şi promova fundaţia şi a asista la nunta unei prietene, ar fi avut în realitate ca obiectiv să accelereze sarcina sa. 

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net