Al meu e mai mare- Ba al meu e mai mare

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ei nu au grijile noastre, dar cu toate acestea, găsesc, mai mereu, motive de vrajbă.

Deşi au averi care, în total, ajung la 100 de miliarde de dolari, Roman Abramovici şi şeicul Mohamed bin Rashid sunt în plin război. Motivul? Premierul şi vicepreşedintele Emiratelor Unite Arabe şi-a lungit, peste noapte, iahtul „Dubai" cu 11 metri, depăşindu-l pe cel al patronului echipei Chelsea Londra.

La auzul acestei veşti, Abramovici a turbat. „Nu a procedat fair play. Când vrei să intri într-o competiţie, anunţi din timp", s-ar fi plâns rusul apropiaţilor lui.

Dubai - 173 de metri- În valoare de peste 210 milioane de euro, vasul Dubai, care măsura până de curând 162 de metri, are printre dotări un cinematograf, o sală de fitness, o pistă pentru elicopter şi spaţiu pentru un submarin.

simeon stalpnicul png

Acum, el şi-a dus „barca" la lungit într-un port din Barcelona. De cealaltă parte, şeicul a spus că a luat iniţiativa extinderii ambarcaţiunii din motive care nu au legătură cu o eventuală întrecere între lungimile iahturilor.

„De mult voiam să-mi mai construiesc un bar pe iaht şi astfel a fost necesară extinderea. „Dubai", care avea o lungime de 162 de metri, acum câteva săptămâni, a devenit cel mai mare iaht din lume după ce l-a depăşit pe „Eclipse" cu trei metri.

Acoperit de polistiren

Iahtul lui Abramovici este acoperit de bucăţi imense de polistiren, în portul din Barcelona. Dedesubtul acestui „camuflaj", o echipă de muncitori lucrează de zor pentru a renova şi a lungi ambarcaţiunea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Flacara olimpica Facebook jpg
cuplu cearta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net