Aeroportul din San Antonio, evacuat după o alertă cu bombă

Ultima actualizare:

    foto:arhivă
foto:arhivă

Aeroportul internaţional San Antonio din Texas, a evacuat pasagerii şi a început verificările în clădirile terminalelor după o ameninţare cu bombă, relatează BBC News în pagina electronică.

Zborurile au fost reţinute la sol după o ameninţare cu bombă "foarte specifică", conform agenţiei Reuters citată de BBC, transmisă prin telefon.

Aeroportul a fost evacuat la ora locală 14:35 (n.r. 22:35, ora României) iar oficialii i-au sfătuit pe oameni să stea departe de zonă. Un responsabil al aeroportului nu a putut confirma informaţiile transmise de presa locală conform cărora trei pachete suspecte sunt examinate.

Cu toate acestea, câini antrenaţi să detecteze bombe au ridicat suspiciuni asupra a trei maşini dintr-o parcare a aeroportului, a transmis presa locală.

Incidentul a fost adus în atenţia oficialilor în jurul orei 14:00 afectând între 10 şi 15 zboruri şi aproximativ 1.000 de pasageri, a declarat pentru CNN purtătorul de cuvânt Rich Johnson.

Aeroportul internaţional San Antonio gestionează aproximativ 260 de zboruri care transportă între 14.000 şi 15.000 de pasageri în fiecare zi, a mai declarat Johnson.

Purtătorul de cuvânt a declarat că nu sunt zboruri deviate iar toate avioanele care aterizează sunt direcţionate departe de clădirile aeroportului, potrivit Mediafax.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cai insangerati prin Londra FOTo Twitter FlashFeed jpeg
image
image
image
image
image
image
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net