49 de militari ucraineni, arsi de vii!

Ultima actualizare:

    Avionul IL-76 a fost complet distrus (fotografii: reuters)
Avionul IL-76 a fost complet distrus (fotografii: reuters)

Criza din Ucraina se înrăutăţeşte! Sute de persoane au protestat violent sâmbătă seara în faţa Ambasadei Rusiei de la Kiev după ce proruşii au prăbuşit un avion cu 49 de militari ucraineni în estul ţării.

Maşini diplomatice răsturnate, geamuri făcute ţăndări, tensiune ridicată la maximum în faţa Ambasadei Rusiei de la Kiev. Steagul rus este dat jos de pe clădire. Oamenii îşi strigă durerea şi aruncă pietre după ce 49 de militari ucraineni au ars de vii într-un avion doborât de rebelii proruşi în zona oraşului Lugansk din estul ţării.

Un protestatar dă jos steagul Rusiei

simeon stalpnicul png

Tragedia s-a produs sâmbătă dimineaţă. Avionul de transport de tip IL-76 care a fost lovit cu o mitralieră de mare calibru a fost înghiţit de flăcări fulgerător după prăbuşire. Toţi cei care se aflau la bord au fost arşi de vii. Întreaga suflare ucraineană fierbe după această nenorocire.

Manifestanţii răstoarnă maşinile diplomatice...

simeon stalpnicul png

Au apărut deja voci care îi cer preşedintelui Petro Poroşenko să întrerupă relaţiile cu Rusia. Însuşi acesta a promis "o ripostă adecvată", deşi a fost la un pas de a fi victima unui atentat cu bombă tot sâmbătă. Seviciile de securitate au anunţat că au reuşit să depisteze şi să dezamoseze un dispozitiv exploziv de mare putere. Pe de altă parte, Rusia a protestat împotriva atacului asupra ambasadei sale şi acuză că forţele de ordine nu ar fi făcut nimic să-l oprească.

...şi aruncă pietre în clădire

simeon stalpnicul png

Criza din Ucraina riscă tot mai mult de a se transforma într-un război civil de mari proporţii!

Click! spune:

După anexarea Crimeei, la 16 martie, de către Rusia, în estul Ucrainei a izbucnit un conflict între rebeli proruşi şi militarii ucraineni. S-au înregistrat 270 de morţi în provinciile Doneţk şi Luhansk până în prezent.

image
image
image
image
image
image
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net