10 paşi să ai fund brazilian pentru plajă

Ultima actualizare:

    Câştigătoarea titlului  de Miss Poponeţ 2013,  Andressa Urach, a povestit  că muncea la sală trei ore  pe zi pentru a „umfla”  fundul la dimensiuni  incredibile (Fotografii: guliver/splashnews/reuters)
Câştigătoarea titlului de Miss Poponeţ 2013, Andressa Urach, a povestit că muncea la sală trei ore pe zi pentru a „umfla” fundul la dimensiuni incredibile (Fotografii: guliver/splashnews/reuters)

Când spui „fund brazilian” vorbeşti de rotunjimi cărnoase care încing imaginaţia oricărui bărbat de pe planetă! Însă nu doar Mama Natură e responsabilă pentru acest mit. Specialiştii britanici în fitness susţin că au descoperit secretul feselor bombate. 

Antrenorul de fitness Garry Kerr, care se ocupă cu pregătirea trupelor militare speciale din Armata Britanică, a analizat dezvoltarea feselor braziliencelor. El a descoperit ce fel de exerciţii trebuie executate pentru a transforma fundul aplatizat la birou, într-un veritabil magnet pentru privirile pofticioase ale bărbaţilor.

Doamnelor, iată ce trebuie să faceţi:

1 Genuflexiuni - ghemuit. Executaţi 3 serii a câte 20 de genuflexiuni. Capul trebuie să ajungă între genunchi. Tălpile trebuie depărtate la distanţa umerilor.

2 Genuflexiuni cu bară. Folosiţi o bară pentru a ţine spatele drept şi pieptul înainte. Executaţi 3 serii a câte 20 de repetări, timp de 10 minute.

3 Genuflexiuni cu pi­cioa­rele apropiate.  Exe­­cutaţi 3 serii a câte 20 de repetări cu pauze de 3 minute între serii.

4 Genuflexiuni cu picioarele depărtate. Ţineţi tălpile la o palmă distanţă de linia umerilor, cu vârfurile în exterior. Executaţi 3 serii a câte 15 repetări.

5 Genuflexiuni cu greutăţi. Folosiţi haltera cu 2 discuri de 5 kg susţinând-o pe umeri. Executaţi 3 serii a câte 15 repetări.

6 Flexia gambei pe coapsă la aparat. Acest exerciţiu ajută la dezvoltarea bicepşilor femurali şi a feselor. Se recomandă greutăţi mici.

7 Exerciţii de întindere. Faceţi aplecări ample cu picioarele depărtate şi genunchii ficşi pentru întinderea fibrei musculare timp de 15 minute.

8 Genuflexiuni bulgăreşti. Luaţi două gantere de 5 kg şi aşezaţi-vă pe o bancă. Ridicaţi-vă şi faceţi un pas înainte. Repetaţi mişcarea timp de 15 minute.

9 Cumpăna cu greutăţi. Ridicaţi pe rând picioarele în timp ce susţineţi două gantere de câte 5 kg până ajungeţi în poziţia cumpănă timp de 15 minute.

10 Blocaţi în poziţia flexat. Executaţi o genuflexiune până la jumătate şi rămâneţi în această poziţie 30 de secunde. Repetaţi mişcarea timp de 10 minute. 

image
image
image
image
image
image
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net