Exploziile solare au stârnit panică printre ieşeni. Mai multe persoane au ajuns la spital

Ultima actualizare:

Aceştia prezentau dureri de cap, greţuri, vărsături, tulburări respiratorii şi cardiace. Majoritatea pacienţilor care au invocat că se simt rău de la explozia solară sunt tineri, cu vâste cuprinse între 20 şi 30 de ani.

„Examenele clinice au arătat că pacienţii prezentau alte boli, iar simptomele pe care le aveau au fost declanşate de o dereglare a sistemului nervos vegetativ. Aceştia au aflat de pe internet sau din media despre exploziile solare şi au asociat acest fenomen cu starea lor de rău", spune Tudor Ciuhodaru, medic primar de urgenţă la Spitalul „Sfântul Ioan" Iaşi.

Neurologii neagă că explozia solară i-a afectat pe ieşeni. „Din câte ştim noi clasic nu are cum să-i afecteze. Sistemul nervos vegetativ este afectat în special vara din cauza supraîncălzirii. Nu cred că acum ar avea cum să-i fi afectat în această perioadă", spune Dan Iulian Cuciureanu, medic primar neurolog la Spitalul de Neurochirugie din Iaşi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net