EXCLUSIV! Bate divorțul la ușă? Ioana și Ilie Năstase și-au separat și dormitoarele, și vacanțele

mare.jpg

Ioana și Ilie Năstase par să aleagă tot mai des, în ultima vreme, direcții diferite, semn clar că mariajul lor scârțâie

Le bate la uşă divorţul? După ce Click! a scris în exclusivitate despre faptul că Ioana şi Ilie Năstase s-au separat cu locuinţele, iată că şi vacanţele şi le petrec separat. Weekendul trecut Ioana s-a distrat în Turcia cu prietenii, iar Ilie în Monaco, alături de foştii săi colegi de rachetă. Căsnicia lor e din ce în ce mai şubredă.

În timp ce Brigitte (43 de ani) şi Florin Pastramă (40 de ani) lucrează la un copil, fostul soţ, Ilie Năstase (73 de ani), şi Ioana Simion (43 de ani) pregătesc finalul poveştii lor de dragoste. Cel puţin aşa pare după ultimele mişcări pe care le-au făcut constănţeanca şi fostul numărul 1 în tenisul mondial şi pe care fotoreporterii Click! le-au surprins în premieră.

casa.jpg

Ioana s-a mutat din vila lui Nasty și stă acum într-un apartament cu chirie

La începutul acestei luni, Ioana a decis să nu mai locuiască în casa din Primăverii a lui Ilie, şi şi-a închiriat un apartament cu două camere într-un cartier din zona Pipera. Acolo o vizitează soţul şi înnoptează uneori. ”Nu suport ideea de a sta în acelaşi loc unde Ilie a stat cu toate cele patru neveste. În casa aceea simţeam nişte energii negative, eram mereu agitată, nu aveam linişte şi parcă într-o stare conflictuală permanentă. I-am spus şi lui Ilie lucrul acesta şi chiar înainte de cununia civilă am discutat că cel mai bine pentru noi ar fi să locuim în altă parte”, a povestit actuala doamnă Năstase pentru Click!.

mamaia.jpg

Și în vară, Ilie a petrecut mai multe weekenduri singur la mare

Iată că cei doi mai fac o mutare în defavoarea căsniciei lor. Weekendul trecut l-au petrecut separat. Ioana s-a distrat cu prietenii în Turcia şi apare zâmbitoare la o masă înconjurată de bărbaţi, iar Ilie a fost la Monaco la onomastica unui bun prieten de-al său. Aşadar, şi vacanţele au ajuns să şi le petreacă separat.

Contactată telefonic, Ioana a motivat lipsa lui Ilie de lângă ea.

turcia.jpg

Ioana s-a distrat în Turcia cu prietenii

”Eu am fost cu treabă în Turcia. Îmi doresc să deschid ceva în domeniul medical în Bucureşti, şi m-am întâlnit cu cineva care mă poate ajuta la acest capitol. Ilie a fost invitat la ziua unui vechi amic şi a plecat la Monaco. Din păcate nu am putut să îl însoţesc, pentru că era destul de important pentru mine să rezolv anumite lucuri. Nu a fost nepaărat o vacanţă, ci o întâlnire de afaceri. Cât despre relaţia mea cu el, nu vreau să mai dau detalii. Prefer să nu mai vorbesc despre lucrurile personale. Mă voi axa mai mult pe cele profesionale, pentru că acestea sunt mai importante în momentul de faţă”, ne-a spus Ioana Năstase.

vesel.jpg

Vremurile în care soții Năstase erau nedespărțiți au rămas o amintire

După modul în care a pus problema, se pare că Ilie e pe locul doi în viaţa Ioanei, aşa că s-ar putea ca în viitorul apropiat să nu auzim deloc de bine.

Brigitte, răsfățată de Pastramă

Dacă între Ilie și Ioana treburile nu mai merg așa de bine, iată că la polul opus, Brigitte și Florin Pastramă sunt un cuplu fericit și se vede acest lucru cu ochiul liber. Bruneta e răsfățată la maximum de soțul ei, încă de la primele ore ale dimineții. Îi pregătește cafeaua și micul dejun, apoi fac baie împreună.

pastrama.jpg

Brigitte s-a căsătorit cu Pastramă după divorțul de Ilie

”Mă răsfață, îmi face cafeaua, îmi face micul dejul. Pregătește apa, facem baie împreună. Eu îi masez capul, el îmi face masaj corporal. Sincer, ne cam răsfățăm. În afară când el conduce repede și mă stresează, în rest tot timpul mă răsfață”, ne-a spus Brigitte. Iar el a completat: ”O răsfăț mereu, îi pregătesc cafeaua, o bea cu zaharină”, a punctat Pastramă, bărbatul pe care l-a întâlnit în ”Ferma”, pro TV, și s-au căsătorit imediat după ce a ieșit de acolo.

Loading...