EXCLUSIV 500.000 de euro pentru Naşu': "Mircea Sandu mi-a cerut o jumătate de milion de euro"

Ultima actualizare:

    Marian Iancu
Marian Iancu

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal a cerut 500.000 de euro în procesul de calomnie intentat lui Marian Iancu, patronului de la Poli Timişoara. În primă instanţă, Sandu a câştigat pentru o sumă de 20 de ori mai mică.

Click AICI pentru a afla reacţia lui Marian Iancu la decizia Tribunalului Bucureşti!

Tribunalul Bucureşti a stabilit că Marian Iancu trebuie să îi plătească lui Mircea Sandu 90.000 de lei daune morale, pentru că l-ar fi „gratulat” pe „Naşul” de la Federaţia Română de Fotbal „alcoolic”, „hoţ” şi „şpăgar”, afirmaţii ce i-ar fi adus lui Mircea Sandu prejudicii pe plan familial şi social.

Procesul la capătul căruia Iancu primeşte această sancţiune a început acum doi ani, la Judecătorie, unde preşedintele FRF ceruse iniţial desbăgubiri în valoare de 1 leu. Ulterior, "Naşu'" s-a răzgândit şi a cerut nu mai puţin de 500.000 de euro. Sentinţa nu este, însă, definitivă, dosarul urmând să ajungă acum la Curtea de Apel, unde finanţatorul alb-violeţilor poate schimba deznodământul. Scandalul dintre Poli şi FRF este unul vechi, punctul de pornire fiind palmaresul echipei bănăţene, situaţia tensionată culminând sezonul trecut, odată cu povestea celor şase puncte penalizare pentru clubul timişorean.

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net