A evadat din secţia de poliţie când gardianul a dus gunoiul

Ultima actualizare:

UPDATE 3.  Evadatul a fost prins în jurul orei 19:30 şi se află în arestul Secţia 13 Poliţie, urmând să fie transferat la Secţia 5.

UPDATE 2. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, a precizat că hoţul arestat preventiv la Secţia 5 nu a evadat pentru că a fost lăsat să ducă gunoiul, ci după ce poliţistul care venise să ia gunoiul pentru a-l arunca nu a mai încuiat uşa de la celulă.

UPDATE 1. Un bărbat a evadat astăzi din Secţia 5 de poliţie din Bucureşti după ce agenţii care îl aveau în grijă l-au trimis să ducă gunoiul.

Un bărbat a evadat astăzi din Secţia 5 de poliţie din Bucureşti după ce agenţii care îl aveau în grijă l-au trimis să ducă gunoiul.Poliţia Capitalei se află în alertă. Bărbatul avea mandat de arestare preventivă. Acesta fusese încarcerat la 11 septembrie pentru 29 de zile pentru furt din locuinţe.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, Eugen Dumitrescu, în vârstă 21 de ani, are domiciliul în Pantelimon şi este recidivist. În data de 11 septembrie a primit mandat pentru 29 de zile pentru furt din locuinţe şi a fost dus în arest preventiv la Secţia 5 de poliţie din Bucureşti.

De asemenea, Christian Ciocan a precizat că decizia celor doi agenţi este ''un lucru ilegal''.

Eugen Dumitrescu a fost dat în urmărire, urmând a fi acuzat şi de infracţiunea de evadare.

Ciocan a precizat că se vor lua măsuri faţă de cei doi agenţi de poliţie care i-au permis să fugă.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net