Europa, îngrozită de ucigaşul de curve

Citeste tot despre: 

Un ucigaş în serie seamănă panică printre prostituatele europene. A omorât zeci de fete cu moravuri uşoare, într-un stil barbar, şi e gata să îşi continue “misiunea”.

Despre bărbatul, urmărit internaţional, se ştiu puţine lucruri. Poliţiştii sunt însă siguri că e mâna unui singur om, procedurile sale fiind asemănătoare.

Agaţă femei care fac trotuarul, le plăteşte cu 50 de euro, face sex cu ele şi, apoi le ciopârţeşte cu un cuţit, le arde şi le îngroapă. I se spune "Călătorul" pentru că se plimbă prin mai multe ţări europene: Elveţia, Austria, Germania, dar şi în Ungaria. Prin toate aceste ţări au fost găsite cadavre de femei arse.

Citeşte şi:

Criminal în serie bagă spaima în curve

Ucigaşul cu HIV se descompune în arestul poliţiei: Infecţiile i-au distrus faţa!

0888.888.888 Numărul ucigaş!

Ucigaşul prostituatei se ascundea «la vedere»

"Nu se ştie câte mai sunt îngropate", citează jurnaliştii austrieci de la Falter, un comandant al poliţiei vieneze.

Bulgăroiaca Petia Filkova sau cehoiaca Katerina Vavrova sunt doar două dintre victimele "Călătorului" identificate de autorităţi. Ele au fost ucise în Austria. Un alt caz a avut loc, recent, în Elveţia: o braziliancă de 45 de ani, numită Keisse, a fost găsită arsă şi ciopârţită în oraşul Biel.

Cum operează criminalul

Legiştii au stabilit că bărbatul ţine o sticlă de benzină în maşină, iar după ce prostituata termină actul sexual o înjunghie. Dacă reuşeşte să coboare din maşină, este înjunghiată, apoi stropită cu benzină şi incendiată.


Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1