Etapa a 9-a: Vaslui - Astra 3-1 / Prima victorie pentru Lăcătuş

Ultima actualizare:

De cealaltă parte, Astra venea după un eşec pe terenul campioanei Unirea Urziceni (4-1), însă precedentele 3 rezultate erau foarte bune: 3-1 cu Rapid, 0-0 cu Poli Timişoara şi 4-2 cu Unirea Urziceni.

Acum, însă italianul a trebuit să se recunoască învins în faţa formaţiei lui Lăcătuş. Gerlem (18), Temwanjera (33) şi Pavlovici (64) au înscris pentru moldoveni în timp ce golul de onoare al Astrei a fost înscris de Pestana (42)FC VASLUI - ASTRA PLOIEŞTI 3-1 (Gerlem 18, Temwanjera 33, Pavlovic 62 / Paolinho 42)

FC Vaslui: Hăisan - Buhuş, Zubar, Farkaş, Bălace - Gerlem (Milisavljevic 88), Ljubinkovic (R. Costin 77), Pavlovic, Delgado - Wesley, Temwanjera (N. Jovanovic 81). Antrenor: Marius Lăcătuş.

Astra: Cr. Munteanu - Mihalache, Rohat, Oprsal, E. Crăciun - Paolinho, Hatchi (Gafiţa 81), V. Gheorghe, Takayuko Seto - L. Ganea (G. Păun 66), Dokic. Antrenor: Nicolo Napoli.

Cartonaşe galbene: Pavlovic 41 / E. Crăciun 57, Cr. Munteanu 63

Arbitri: Mugurel Drăgănescu - Florin Ungureanu, Radu Ghinguleac.

Stadion: Municipal; Spectatori: 4.000

Cum s-au marcat golurile:

1-0, min. 18: Wesley a pasat pentru Gerlem, care de la marginea careului mic, a înscris cu un şut la colţul din dreapta lui Munteanu.

2-0, min. 33: Temwanjera a înscris cu o lovitură de cap la colţul scurt după un corner executat de Delgado.

2-1, min. 44: Hatchi a recuperat o minge la mijlocul terenului şi l-a lansat pe Paolinho, care l-a învins pe Hăisan cu un şut de la marginea careului de 16 metri.

3-1, min 62: Cristi Munteanu a respins în faţă mingea trimisă din lovitură liberă de Delgado, Gerlem nu a reuşit să trimită mingea cu capul decât până în faţa porţii, de unde Pavlovic a înscris din doi metri.

Numit în funcţie la începutul acestei săptămâni, Marius Lăcătuş a debutat cu ocazia acestui meci pe banca tehnică a lui FC Vaslui. Acesta a fost primit cu aplauze de fanii vasluieni, care însă i-au transmis, printr-un banner, că se va bucura de simpatia lor doar după partida cu Steaua, din etapa a 15-a: "Succes, dar respect vei avea după etapa a 15-a".

FC Vaslui a obţinut primul succes în campionat după o lună de pauză, ultima victorie fiind obţinută pe 30 august, tot pe teren propriu, scor 2-1 cu Politehnica Iaşi.

În urma victoriei obţinute, FC Vaslui a ajuns la 13 puncte acumulate, în timp ce prahovenii se află pe poziţia a 13-a, cu 9 puncte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
strada prabusita slanic jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net