Este "The Human Centipede" cel mai bolnav film din istorie? Ce zici? - VIDEO - FOTO

Ultima actualizare:

Acesta spune povestea unui chirurg german psihopat, care-şi droghează victimele, înainte să le lipească unele de altele, de la gură la partea dorsală, astfel încât să creeze un miriapod uman.

Filmul este considerat atât de scârbos, încât publicului american şi celui englez i-a fost rău în timpul vizionarii poveştii, iar criticii sfătuiesc oamenii să nu mănânce nimic înainte de a se duce la cinematograf.

Foarte multe actriţe care au venit la audiţii pentru rolul femeilor din "The Human Centipede" au refuzat să aibă ceva de-a face cu filmul, în momentul în care au citit scenariul până la capăt.

Cu toate astea, scenele sadice în care oamenii sunt lipiţi unii de alţii, în sala de operaţii a chirurgului nebun (care a experimentat prima dată pe câini şi a eşuat), demonstrează că filmul este unul comercial, axat pe profit.

Secvenţele din film postate pe YouTube au făcut senzaţie, iar trailerul are deja 1.4 milioane de accesări.

În câteva luni, filmul urmează să aibă premiera în Anglia, asta dacă nu va fi interzis până atunci, deşi e cam greu de crezut, având în vedere că mai multe companii au ajuns să se bată pe cine va fi primul care-l va lansa.

Regizorul filmului, Tom Six, a spus: "Este o idee extrem de bolnavă, dar ştiam că va fi ceva despre care lumea va vorbi mult".

Tom s-a hotărât să-l facă pe chirurg de natură germană, deoarece a citit despre experimentele medicale naziste, după invazia acestora în Olanda, în cel de-al doilea război mondial.

Astfel, actorul german Dieter Laser, ce-l interpretează pe psihopatul Dr Heiter, realizează unul dintre cele mai memorabile roluri de personaj negativ din istorie.

Iar lucrurile nu se opresc aici: "The Human Centipede 2" este deja în producţie!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
image
actualitate.net
image
actualitate.net