Eroul lui Urziceni a vrut să se lase de fotbal

Ultima actualizare:

Sorin a dezvăluit după partidă că Bilaşco şi Onofraş, colegii săi de la Unirea, au prevestit că va marca.

„Aşa a vrut Dumnezeu să se termine acest meci. Victoria asta este o gură de oxigen pentru meciul din Liga Campionilor, dar acolo sigur va fi un alt scenariu. Onofraş şi Bilaşco mi-au prezis că voi înscrie cu Craiova", a spus fotbalistul.

Povestea lui Frunză este tumultoasă. În 2006 a fost trimis de Viorel Hizo, antrenorul de atunci al FC Vaslui, la echipa a doua, iar finalul sezonului de atunci l-a prins în Liga a II-a, la FC Botoşani.

„Am fost la un pas să mă las de fotbal. Bine că nu am făcut-o, întrucât ratam să joc în Liga Campionilor", şi-a amintit Frunză.

În 2008, Adrian Porumboiu, finanţatorul echipei FC Vaslui, l-a acuzat că ar fi vândut mai multe meciuri, printre care şi cel cu Steaua, când era antrenor Dorinel Munteanu, după care a fost luat de Mihai Stoica la Unirea Urziceni.

Înaintea meciului cu Glasgow Rangers, veştile din tabăra Unirii nu sunt bune. Fundaşul Bruno Fernandes a fost victima unui contact mai dur cu un jucător oltean şi şefii clubului ialomiţean susţin că sunt şanse minime ca el să evolueze miercuri cu Rangers.

"Cu Rangers o să fie foarte greu, mai ales că Bruno Fernandes s-a accidentat şi nu cred că putem conta pe el", a spus Meme Stoica.

Fundaşul de culoare a stat la originea golului doi al ialomiţenilor pe "Ibrox Park", venit în urma unei execuţii cu călcâiul. Dacă Fernandes nu va putea fi recuperat, cel mai probabil în locul său va fi titularizat Mehmedovic.

Rangers vrea să spele «cea mai mare umilinţă din istorie»

Meciul de ieri dintre Dundee United şi Glasgow Rangers a fost suspendat la pauză din cauza ploii torenţiale abătute asupra stadionului gazdelor.

Rangers reuşise să deschidă scorul prin Davis, în minutul 29, dar centralul a luat decizia întreruperii partidei din cauza condiţiilor extrem de vitrege. Liga Scoţiană urmează a decide data reluării acestei întâlniri.

Astfel, Rangers vine la Bucureşti după o jumătate de antrenament în prima ligă scoţiană, în speranţa că va reuşi să spele „cea mai mare umilinţă din istoria clubului" pe Ghencea, cu Unirea.

image

Meme: «Frunză este departe de ceea ce poate»

Managerul general al Unirii, Mihai Stoica, a fost reţinut în a-l lăuda pe mijlocaşul ialomiţean.

"Sorin Frunză este departe de ceea ce poate. Important este că şi atunci când nu îi iese jocul, aleargă foarte mult", a spus Stoica.

"Important este că după victoria cu Universitatea suntem aproape de echipele din vârful clasamentului. Nu se pune problema de reviriment. Când vom lega două victorii vom putea vorbi de aşa ceva", a mai spus Meme.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net