Englezii iau în calcul pauza de iarnă în Premier League

Ultima actualizare:

Astfel din etapa a 18-a din Premier League s-au jucat doar meciurile Sunderland - Bolton 1-0, şi Bleackburn - West Ham United 1-1, celelalte partide, inclusiv marele derby Chelsea - Manchester United, fiind amânate pentru o dată ulterioară. Manchester United se află la al doilea meci amânat în acest sezon, după cel cu Blackpool, din aceleaşi motive.

Această situaţie i-a determinat pe diriguitorii fotbalului englez să ia în calcul din ce în ce mai serios întreruprea campionatului timp de câteva săptămâni în timpul iernii.

Cotidianul "The sun" a publicat un amplu articol, în care militează pentru întreruperea campionatului, aşa cum se întâmplă în Spania, Franţa, Germania şi Italia, celelalte campionate puternice ale Europei.

Cel mai fervent susţinător al acestei variante este Alex Ferguson, antrenorul lui Manchester United, care a aflat, cu 24 de ore înainte, că nu mai poate juca derby-ul cu Chelsea.

"Federaţia şi toţi ceilalţi trebuie să realizeze că sezonul englez este epuizant şi că de cele mai multe ori în decembrie se joacă opt sau nouă meciuri, pe cea mai rea vreme din an. Terenurile sunt grele, iar vremea din ce în ce mai nefavorabilă. Din cauza ritmului meciurilor şi a condiţiilor din timpul ierinii, în retur jucătorii se aleg cu tot felul de accidentări", a spus Ferguson.

Fotbalul englez este cunoscut pentru meciurile programate în Ajun sau a doua zi de Crăciun sau pe 31 decembrie şi 1 ianuarie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Statiunea Moneasa jpg
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net