Emoţii? Au semnat foile de examen cu acelaşi nume

Ultima actualizare:

«Dau Bac-ul la 38 de ani ca să-mi mărească salariul»

Cele mai tari licee din ţară, după rezultatele de la Bac

Emoţii mari la examenul de Bacalaureat desfăşurat la Grupul Şcolar Industrial de Construcţii Nr. 2, din Piteşti, judeţul Argeş.

Altfel nu se explică faptul că, la examenul de maturitate, la proba scrisă de Limba şi literatura română, profesorii argeşeni au constatat că pe foile de examen era scris acelaşi nume: „Ion Popescu".

BAC 2010/ Informaticianul unui centru de examen din Galaţi a dat candidaţilor subiectul de la Bac-ul din vară

Misterul a fost dezlegat rapid. Grozăvia a fost posibilă din cauză că absolvenţii de liceu s-au luat după un model de completare furnizat de supraveghetori şi, în loc să-şi treacă propriile nume, au completat foile cu cel pe care l-au văzut în fişa-model.

Şansă: Burse de studii oferite de Comisia Europeană. Suma este de 2200 de euro!

În momentul când şi-au dat seama de isprava elevilor, supraveghetorii au schimbat rapid foile de examen şi i-au atenţionat pe tineri să-şi scrie propriile date de identificare. Incidentul a agitat „apele" şi la Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş.

Piteşti: A contestat nota 9.95 şi a avut câştig de cauză

„Norocul elevilor a fost că nu începuse examenul scris. Altfel, am fi fost nevoiţi să anulăm proba. Eu vreau să cred că neatenţia a fost devină, nu prostia. De când sunt eu inspector general, n-am mai auzit aşa ceva! Situaţia este de-a dreptul hilară, dar trebuie să ne ridice nişte semne de întrebare. Este un semn că elevii sunt distraţi şi nu realizează importanţa examenului", a spus, ieri, inspectorul general al IŞJ Argeş, prof. Gabriel Bratu.

874 de candidaţi au chiulit din prima zi

* Rezulate modeste până acum, la „Bac -ul picaţilor"! La proba de competenţă în Limba română, aproape o mie de candidaţi nici nu au mai venit, iar din cei 3.186 de absolvenţi prezenţi, doar 874 au obţinut calificativ maxim, „utilizator experimentat".* Candidaţii arondaţi la Grupul Şcolar de Transporturi Căi Ferate din Galaţi au primit acelaşi subiect ca în prima sesiunea, la proba scrisă la Limba Română. Din acest motiv, proba a fost reprogramată peste câteva ore. * La proba scrisă, cinci candidaţi din Sebeş şi Abdrud, judeţul Alba, au fost eliminaţi pentru că foloseau fiţuici.* Azi e programată proba la disciplina obligatorie profilului studiat.

Aici nu a luat nimeni Bac-ul!

Smeeni, comuna unde nu a luat nimeni Bac-ul

image
image
image
image
image
image
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net