EMMY 2014: "Breaking Bad" şi "Modern Family", cele mai bune seriale

Ultima actualizare:

    Bryan Cranston
Bryan Cranston

Serialul "Breaking Bad" a obţinut cinci trofee şi este marele învingător la gala Primetime Emmy Awards 2014, desfăşurată în noaptea de luni spre marţi, la Los Angeles, informează Reuters. "Modern Family" a fost desemnat "cel mai bun serial-comedie". Bryan Cranston a fost câştigător la categoria "cel mai bun actor de dramă".

Serialul "Breaking Bad" e marele învingător la gala Prime Time Emmy Awards 2014. "Breaking Bad", care s-a încheiat în toamna anului trecut, după al cincilea sezon, s-a impus la categoria "cel mai bun serial-dramă" şi le-a adus premiile pentru interpretare actorilor Bryan Cranston, Anna Gunn şi Aaron Paul.

Bryan Cranston a fost recompensat la categoria "cel mai bun actor-dramă", pentru interpretarea personajului Walter White, un profesor de chimie dintr-un liceu american, devenit traficant de droguri în New Mexico. Anna Gunn şi Aaron Paul au fost premiaţi pentru rolurile secundare interpretate în acest serial. De asemenea, "Breaking Bad" s-a impus la categoria "cel mai bun scenariu pentru un serial-dramă". Iuliana Margulies a fost desemnată cea mai bună actriţă, pentru rolul principal din producţia "The Good Wife".

În domeniul producţiilor de comedie, "Modern Family" a fost desemnat "cel mai bun serial-comedie". Julia Louis-Dreyfus s-a impus la categoria "cea mai bună actriţă dintr-un serial de comedie", cu rolul din producţia "Veep", iar Jim Parsons a fost desemnat cel mai bun actor dintr-un serial de comedie, pentru rolul din "The Big Bang Theory". Aceasta a fost pentru a doua oară când producţia AMC "Breaking Bad" a câştigat premiul pentru "cel mai bun serial-dramă", în timp ce este pentru a cincea oară consecutiv când "Modern Family" (ABC) câştigă premiul Emmy pentru "cea mai bună comedie".

Ceremonia de luni seară i-a fost dedicată lui Robin Williams, a cărui moarte, din data de 11 august, a şocat Hollywoodul. Prezentatorul galei, Seth Meyers, a fost însoţit, pe scenă, de vedete precum umoriştii Stephen Colbert şi Jimmy Fallon, actriţele Viola Davis, Halle Berry, Debra Messing, Lucy Liu şi actorii Bryan Cranston, Woody Harrelson şi cântăreaţa Gwen Stefani.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net