Eliza, fetiţa mamei-record: «Împlinesc cinci ani!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Eliza Maria Bogdana împlineşte, săptămâna viitoare, cinci ani. O fetiţă isteaţă foc. Pe 16 ianuarie 2005, vestea că o româncă de 67 de ani a născut un copil sănătos a făcut înconjurul lumii. Era cea mai în vârstă mămică de pe mapamond. Acum, Adriana Iliescu are 72 de ani şi o creşte singură pe Eliza.

Am mers, ieri, la o plimbare cu Adriana Iliescu şi fetiţa ei, Eliza. Diferenţa de vârstă între mamă şi fiică e de 67 de ani, însă cele două se înţeleg de minune.

„O cresc singură, aşa că suntem foarte ataşate una de celealaltă. Pe măsură ce creşte, ne înţelegem tot mai bine. Mă ajută inclusiv la treburile casnice. Întotdeauna ea pune masa, îşi face singură patul, răspunde la telefon", ne povesteşte Adriana Iliescu.

De cum ne-a văzut, Eliza a scos sorcova şi ne-a făcut câteva urări pentru Noul An. Apoi, ne-a spus câteva poezii şi a vrut neapărat să ne arate că ştie să scrie şi să deseneze foarte frumos.

Vorbăreaţă din fire, Eliza a ţinut să ne spună că-i plac foarte mult „cartofii prăjiţi în tigaie", adoră serialul „Aniela", pentru că „domniţele poartă rochii frumoase" şi nu scapă nici un episod din filmul de desene animate „Marta vorbăreaţa", pentru că „şi Martei îi place să vorbească, ca şi mie".

Adriana Iliescu a deţinut titlul de "Cea mai în vârstă mamă din lume", până ce a fost devansată de Carmela Bousada, din Spania, care a născut o pereche de gemeni pe 29 decembrie 2006, şi care era cu doar câteva luni mai în vârstă decât ea.

«Deja am învăţat să scriu»

Micuţa merge zilnic la grădiniţă. „De două ori pe săptămână, rămâne să doarmă acolo, pentru că eu am cursuri la universitatea unde sunt profesor. În rest, după prânz, o iau acasă", ne-a mărturisit Adriana Iliescu.

„Săptămâna viitoare, împlinesc cinci ani, aşa că, la toamnă, o să merg la şcoală, pentru că, deja, ştiu să scriu", ne-a spus fetiţa.

Mai citeşte:

Adio bebeluşi în eprubetă!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net