Elevii spitalizaţi cu toxiinfecţie alimentară vor fi externaţi vineri

Ultima actualizare:

Specialiştii au recoltat probe din alimente şi au verificat condiţiile igienico-sanitare de depozitare a produselor. Ancheta  este în desfăşurare, însă primele verificări arată că laptele băut de copii este cel care ar fi provocat îmbolnăvirea acestora.

Potrivit medicilor, cei 21 de elevi de clasa a VII-a ai Şcolii Generale din Tuzla  au ajuns la spital, joi, cu cefalee, greţuri, ameţeli, vărsături, diaree, dureri abdominale şi febră, toate simptome ale unei toxiinfecţii alimentare.

"După tratamentul instituit de urgenţă, starea generală a copiilor s-a ameliorat considerabil, iar în prezent se simt bine, s-au alimentat şi au poftă de mâncare", a declarat dr. Halichidis, care a precizat că elevii vor mai rămâne la spital doar până vineri după-amiază, timp în care li se va mai administra o ultimă serie de tratamente.

Ea a mai spus că analizele pe probele prelevate de la elevi sunt în lucru, iar rezultatele vor fi făcute publice, cel mai probabil, luni.

Inspectorul Şcolar General al ISJ Constanţa, Petrica Miu, a declarat, vineri, că în perioada următoare în şcolile din judeţ vor fi distribuite, prin programul "Cornul şi laptele", biscuiţi şi iaurt.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net