Elena Udrea, şocată de candidatura lui Traian Băsescu

Ultima actualizare:

'Cum ar zice domnul Oltean, colegul meu, ne-am şocat. Am aflat la şedinţa de guvern. Ne bucurăm că a anunţat că va candida, avem candidat, acum rămâne să stabilim şi noi strategia partidului', a declarat Elena Udrea.

Ea a reamintit că PNŢCD şi-a declarat susţinerea pentru încă o candidatură a preşedintelui Traian Băsescu, adăugând că democrat-liberalii vor face un lucru similar.

'Dacă mai sunt şi alte partide, PNL, parte din PSD, oricine doreşte să îl susţină e liber din momentul acesta', a declarat Elena Udrea, care este secretar executiv al PD-L.

Ministrul Turismului a rămas fără cuvinte

Totodată a dat asigurări că nu a ştiut nimeni din PD-L de intenţia preşedintelui de a-şi anunţa candidatura la Sânnicolau Mare.

'Eram în şedinţa de Guvern şi s-a aflat de pe agenţiile de ştiri de acest anunţ şi sigur că am rămas cu toţii fără cuvinte', a declarat ministrul Turismului.

Ea a mai precizat că membrii PD-L sperau ca preşedintele să facă anunuţul, dar că gestul acestuia a fost unul spontan. 'Am rămas fără cuvinte de bucurie şi surpriza modului în care a făcut-o. Nu ştiu exact cum s-a întâmplat dar sigur, spontan, şi noi nu ştiam că se va face acest anunţ', a spus Elena Udrea.

De asemenea, miniştrii Adriean Videanu, Radu Berceanu şi Gheorge Pogea şi-au declarat mulţumirea în legătură cu anunţul preşedintelui.

Geoană: Anunţul candidaturii lui Traian Băsescu este sfârşitul unei mici parodii

Liderul social democrat Mircea Geoană a declarat, sâmbătă, că anunţul candidaturii preşedintelui Traian Băsescu la alegerile prezidenţiale nu e o surpriză şi reprezintă sfârşitul unei mici parodii care nu a păcălit pe nimeni.

'Nu este nici o surpiză. Dl. Băsescu este în campanie din 2004. În mod evident acest anunţ nu face decât să simplifice dezbaterea.(...) Este şi sfârşitul unei mici parodii, care nu a păcălit pe nimeni aşa cum nu i-a păcălit pe români în cei cinci ani de mandat', a declarat Geoană.

'Anunţul este după ce l-a numit pe Vasile Blaga la conducerea Ministerului de Interne, pentru a fi sigur că, pe partea de control al alegerilor, are omul cel mai disciplinat, iar din punctul de vedere al participării sale la competiţie este un lucru bun, pentru că românii se vor putea pronunţa asupra celor cinci ani de mandat a lui Traian Băsescu', a mai spus liderul PSD.

Preşedintele Traian Băsescu şi-a anunţat, sâmbătă, la Sânnicolau Mare, candidatura pentru un nou mandat la Preşedinţia României.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net