El a omorât-o pe Raluca!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Aşa arată un monstru. Principalul suspect al dublului asasinat de la Siret a fost fotografiat, amprentat şi i s-au prelevat probe ADN de poliţiştii suceveni la scurt timp după ce a comis oribila faptă.

El le-a ucis cu sânge rece pe Raluca Hriţcu, o fetiţă de numai 6 anişori, şi pe Carmen Hriţcu, mama ei în vârstă de 39 de ani.

simeon stalpnicul png

Leonid Zaporojeţ a fost prins la două zile după comiterea dublului asasinat. A fost săltat de poliţişti dintr-un hotel din cartierul Burdujeni, din municipiul Suceava.

Bărbatul intrase în ţară ilegal şi, pentru că la acea vreme nu exista nici o probă directă împotriva sa, poliţiştii au fost nevoiţi să-l trimită „pachet" în Ucraina, ţara sa de baştină.

Monstrul, în vârstă de 51 de ani, se află acum în arestul Poliţiei Cernăuţi, pentru deţinere de droguri şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, dar vecinii ucraineni spun că în cazierul său mai apar şi alte fapte.

De altfel, pe corpul lui Zaporojeţ a fost găsit şi un tatuaj pe partea superioară a braţului stâng, tatuaj specific luptătorilor ceceni.

Crima comisă în stil mafiot prin împuşcarea în cap a Ralucăi şi a lui Carmen Hriţcu se pare că a avut drept mobil jaful, ucraineanul şi complicele său, un anume Rezvan B., plecând de la Siret cu 14.000 de euro şi 2.000 de dolari SUA.

Vasile Hriţcu, tatăl şi soţul celor două femei ucise la mijlocul lunii februarie, a văzut ieri pentru prima dată pozele cu cel despre care poliţiştii spun că au certitudinea că este autorul faptei.

Pe aceeaşi temă:

Ucise de asasini plătiţi de cămătari?

Mafioţii valutişti au lovit de opt ori

Fetiţa asasinată la Siret a fost înmormântată

Crima din Siret: viaţa Ralucăi a costat 5.000 €

Mamă şi fiică executate pentru datoriile tatălui?

„Acum îl văd pentru prima dată în viaţa mea. Oricum, portretul robot seamănă foarte bine cu fotografia şi cu ce mi-au spus vecinii că au văzut. O să merg să-l văd şi eu când va fi procesul pentru că vreau să aflu cum, pentru ce şi mai ales de ce mi-a omorât fetiţa şi soţia", a mărturisit Vasile Hriţcu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Caine in cusca FOTO Shutterstock
image png
Zambet jpg
regele charles regina margareta jpg
Titanic  sursa   Shutterstock jpg
Atmosferă de poveste la Târgul de Paște de la Craiova foto yolomedia
Hondol Corada Certej  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) jpg
Mic dejun jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net