El este cel mai norocos ghinionist

Ultima actualizare:

    Fostul secretar de stat  a fost ghid montan în  perioada studenţiei şi face căţărări de 45 de ani. 2010. A scăpat doar cu mâna ruptă dintr-o prăpastie de 20 m
Fostul secretar de stat a fost ghid montan în perioada studenţiei şi face căţărări de 45 de ani. 2010. A scăpat doar cu mâna ruptă dintr-o prăpastie de 20 m

Fostul secretar de stat se poate considera un om norocos. El a ieşit cu bine din două incidente care i-au pus serios viaţa în pericol. Dacă în 2004 a fost bătut până a leşinat, duminică a scăpat doar cu o mână ruptă după ce s-a prăbuşit într-o vale stâncoasă adâncă de 20 de metri.

Spune că s-a născut a doua oară şi pe bună dreptate. Şerban Pretor, membru CNA, se afla duminică pe Valea Albă şi urca spre Platoul Bucegi.

Fostul secretar de stat, în vârstă de 60 de ani, voia să ajungă la Brâna Mare a Coştilei, aşa că şi-a lăsat în urmă soţia, cele două fiice şi prietenii, cu care se afla în excursie, şi s-a aventurat pe munte.

"Eram foarte sigur pe mine. Sunt îndrăgostit de munte de 45 de ani şi ca acum nu am păţit niciodată. Am pus piciorul pe un bolovan care s-a desprins şi am căzut de la 20 de metri. Norocul meu a fost rucsacul pe care-l purtam în spate şi mi-a protejat coloana. Muntele este ca o amantă. Trebuie să i te dăruieşti 100 la sută, pentru că nu acceptă să-ţi distragă altceva atenţia. Şansele ca să mai fiu în viaţă, în aceste condiţii, erau de 1 la sută. Cred totuşi că a fost un semn de la Dumnezeu şi pentru că am scăpat cu o mână ruptă, aştept să mă fac bine şi să urc din nou pe munte", ne-a povestit Şerban Pretor.

Reprezentantul Consiliului spune că le datorează viaţa salvamontiştilor, care l-au găsit şi l-au scos din valea stâncoasă în timp record, iar apoi l-au transportat la elicopterul SMURD.

"În cinci ore de la accident eram pe masa de operaţie, iar medicii de la Spitalul Floreasca mi-au făcut mai multe investigaţii, pentru a vedea dacă am organele interne afectate sau traumatismul cranio-cerebral îmi pune viaţa în pericol. S-a intervenit chirurgical doar asupra umărului", ne-a mai spus fostul secretar de stat.

2004. Bătut cu pumnii şi picioarele de doi spp-işti

Nu este prima vacanţă pe care fostul secretar de stat o încheie "şifonat" . În urmă cu şase ani ani, Şerban Pretor a fost bătut cu bestialitate de doi angajaţi SPP, care culmea erau plătiţi tocmai pentru a asigura protecţia demnitarilor.

Fostul secretar de stat se afla atunci la volanul unui Trabant şi a fost luat la bătaie cu pumnii şi picioarele de doi tineri pentru că în drum spre Litoral mergea prea încet. Şi atunci, demnitarul, care a leşinat în urma loviturilor, a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar subofiţerii bătăuşi au fost trecuţi în rezervă.

Aşa arăta Pretor după bătaie

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net