Ei vor mânca vânatul de la Balc

Citeste tot despre: 

Orfelinatele şi casele de bătrâni vor primi în dar de la magnatul Ion Ţiriac carnea mistreţilor vânaţi pe domeniul de la Balc. O mare parte dintre mistreţii împuşcaţi la sfârşitul săptămânii trecute la Balc au ajuns deja la Braşov.

Copiii din Complexului Educaţional „Poiana Soarelui" de la Braşov, aflat în grija miliardarului IonŢiriac, vor avea în zilele următoare parte de un festin pe cinste.

O angajată a Complexului Educaţional „Poiana Soarelui" ne-a confirmat, sub protecţia anonimatului, că un transport de carne de mistreţ a ajuns încă de acum două nopţi în cămara instituţiei de ocrotire.

În cele două zile de vânătoare, ce 27 de oameni de afaceri invitaţi pe domeniul de la Balc au reuşit să ucidă 160 de mistreţi, majoritatea tineri.

"Fiecare dintre invitaţi a vânat cel mult un mistreţ mare, de trofeu. În schimb, s-au distrat urmărind mistreţii mărunţi, care sunt mai dificil de vânat", a explicat Mircea Cordoş, unul dintre cei 100 de gonaci prezenţi la Balc.

Înainte de a dona mistreţii, Direcţia Sanitar Veterinară Bihor efectuează analize pentru trichineloză şi pestă porcină. În timp ce vânătoarea era în toi, patru medici veterinari au fost prezenţi la Balc pentru a preleva probe.

Primele analize s-au realizat chiar în dispensarul veterinar al comunei Balc. Până în prezent, probele au dezvăluit că mistreţii nu erau bolnavi de trichineloză, după cum precizează şeful Direcţiei Sanitar-Veterinară Bihor, Ioan Gelu Budău.

Astfel, sărmanii vor primi cadou "trofeele" miliardarilor-vânători. La finalul partidei de vânătătoare, invitaţii s-au cinstit cu un bograci - o mâncare specifică judeţului Bihor - care avea "mai multă carne decât cartofi", după cum a explicat gonacul Cordoş.

"Aici, te întâlneşti cu prieteni pe care nu-i vezi tot anul" Wolf Siegfried, Preşedinte Compania „Magna Europa"

"Folosesc o armă bună. E o frumuseţe!" Wolfgang Porsche, preşedintele Companiei „Porsche"

Festin vânătoresc - Masa de prânz a fost una tradiţional- românească, din care nu a lipsit ciorba de fasole

Invitaţi - 27 dintre cei mai bogaţi vânători ai Europei s-au adunat, anul acesta, pe domeniul de la Balc


Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1