Ei sunt cei mai mediatizaţi realizatori tv

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Mircea Dinescu, Radu Moraru, Stelian Tănase şi Gabriela Vrânceanu Firea au fost cei mai vizibili prezentatori ai emisiunilor de dezbatere în ultimele şase luni pe internet. Mutarea lui Moraru de la o televiziune la alta şi implicarea lui Stelian Tănase la şefia Realitatea au făcut ca aceste personalităţi să fie între cele mai mediatizate.

Ce vedem la TV? Moderatori agresivi şi cele mai nesuferite prezentatoare

Cine a rezistat peste un deceniu la TV - FOTO

Realizatorii de talk-show-uri sunt şi ei deseori subiecte de ştiri, dar nu datorită emisiunilor pe care le realizează, ci, de cele mai multe ori, prin evenimentele în care sunt implicaţi, relatează adevarul.ro.

Ultimele şase luni au fost pline de evenimente în industria de media, iar realizatori TV precum Stelian Tănase, Radu Moraru sau Gabriela Vrânceanu Firea au ajuns să fie tot mai mediatizaţi.

Andreea Esca, cea mai promovată ştiristă pe internet

Conform monitorizării MediaIQ, Mircea Dinescu a fost cel mai mediatizat realizator de talk-show, în perioada 17 iulie - 19 ianuarie, cu 660 de apariţii în media online - site-uri de ştiri, agregatoare, bloguri. Multe dintre ele au fost şi despre petrecerea dată la Cetate de către scriitor cu ocazia Anului Nou şi care a fost transformată în eveniment de către Realitatea TV.

Site-ul televiziunii de ştiri a difuzat materiale jurnalistice penibile legate de petrecerea de la Cetate: „Mircea Dinescu face ultimele pregătiri pentru marea petrecere", „Mircea Dinescu a tăiat un porc pentru a prepara mâncăruri tradiţionale" sau „Mircea Dinescu face ultimele cumpărături pentru Revelion".

simeon stalpnicul png

„Naşul" Radu Moraru se clasează pe locul al doilea în ierar­hia celor mai mediatizaţi realizatori de emisiuni, cu 595 de apariţii în ultimele şase luni. Plecarea de la B1 TV şi lansarea postului 10TV împreună cu reţeaua RCD&RDS l-au făcut pe Moraru să fie în centrul atenţiei pentru presă şi pentru bloguri. Realizatorul emisiunii „Naşul" a ajuns în luna decembrie să fie menţionat şi de 27 de ori într-o singură zi.

Gabriela Vrânceanu-Firea: «Mi-am propus să ţin doliu tot anul, dar Florin a insistat»

Gabriela Vrânceanu Firea s-a remarcat mai mult în rubrica de lifestyle a publicaţiilor, care au scris intens despre căsătoria ei cu primarul comunei Voluntari, Florentin Pandele.

Citeşte mai multe pe adevarul.ro!

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net