Ei aşteaptă să fie mâncaţi de crocodili, în "Cuşca Morţii"

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Experienţe terifiante şi de neuitat pot fi petrecute într-o nouă atracţie turistică din centrul oraşului Darwin, Australia. Poţi înota alături de nişte corocodili imenşi, despărţit de un perete de sticlă cu o grosime de doar patru centimetri.

Complexul se numeşte Crocosaurus Cove, iar locul unde cei dependenţi de adrenalină pot încerca o nouă senzaţie tare este "Cuşca Morţii". Practic, o cutie, fără nicio bară de ranforsare ci doar patru pereţi perfect transparenţi.Uite ce se întâmplă în Cuşca Morţii

Timp de 15 minute, viaţa amatorilor depinde doar de cei patru centimentri de material acrilic, din care este confecţionată cuşca, care până acum a trecut atât testele de laborator cât şi cele din apă.

Practic turiştii coboară doi câte doi în bazinul crocodililor şi privesc cum prădătorii înfometaţi se năpustesc asupra lor încearcând să-i mânance.

    Mai citeşte:         Dormea cu şase pitoni, un crocodil şi un şarpe cu clopoţei         Alo, băiete, pe aici nu se trece!         Crocodil rănit în arena circului la Cluj         Muşcat de crocodil în timp ce voia să urineze         Un mafiot italian îşi şantaja victimele cu un crocodil

"Este extraordinar. Am făcut scufundări printre rechini, pisici de mare sau ţipari, însă nu se compară. E o experienţă unică să fii atât de aproape de un crocodit aşa de mare", mărturiseşte Mark Clayton, după ce a stat 20 de minute printre reptile.

Vezi aici GALERIE FOTO

Vedeta complexului e Bart, un crocodil de apă sărată ce cântăreşte peste 700 de kilograme şi are 5,1 metri lungime.

image
image
image
image
image
image
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net