Ei aşteaptă să fie mâncaţi de crocodili, în "Cuşca Morţii"

Citeste tot despre: 

Experienţe terifiante şi de neuitat pot fi petrecute într-o nouă atracţie turistică din centrul oraşului Darwin, Australia. Poţi înota alături de nişte corocodili imenşi, despărţit de un perete de sticlă cu o grosime de doar patru centimetri.

Complexul se numeşte Crocosaurus Cove, iar locul unde cei dependenţi de adrenalină pot încerca o nouă senzaţie tare este "Cuşca Morţii". Practic, o cutie, fără nicio bară de ranforsare ci doar patru pereţi perfect transparenţi.


Uite ce se întâmplă în Cuşca Morţii


Timp de 15 minute, viaţa amatorilor depinde doar de cei patru centimentri de material acrilic, din care este confecţionată cuşca, care până acum a trecut atât testele de laborator cât şi cele din apă.

Practic turiştii coboară doi câte doi în bazinul crocodililor şi privesc cum prădătorii înfometaţi se năpustesc asupra lor încearcând să-i mânance.

    Mai citeşte:
         Dormea cu şase pitoni, un crocodil şi un şarpe cu clopoţei
         Alo, băiete, pe aici nu se trece!
         Crocodil rănit în arena circului la Cluj
         Muşcat de crocodil în timp ce voia să urineze
         Un mafiot italian îşi şantaja victimele cu un crocodil

"Este extraordinar. Am făcut scufundări printre rechini, pisici de mare sau ţipari, însă nu se compară. E o experienţă unică să fii atât de aproape de un crocodit aşa de mare", mărturiseşte Mark Clayton, după ce a stat 20 de minute printre reptile.


Vezi aici GALERIE FOTO


Vedeta complexului e Bart, un crocodil de apă sărată ce cântăreşte peste 700 de kilograme şi are 5,1 metri lungime.


Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1