Echipele de fotbal cu cele mai ciudate nume din lume

Ultima actualizare:

Village Superstars (Superstarurile Satului) este o echipă din St. Kitts & Nevis (nici o participare la CM până în prezent), ai căror fondatori au considerat că e mai bine să fii fruntaş în satul tău decât codaş la oraş.

Şi din fericire pentru ei, treaba a mers de minune: „Sătenii" au luat până acum de cinci ori campionatul.

Bank Of Guam Crushers (Zdrobitorii Băncii din Guam) este un exemplu elocvent al faptului că indiferent cât de jalnic ar fi numele echipei tale, dacă trânteşti un „Zdrobitorii" în titulatură, vei deveni cu siguranţă un succes.

Green Buffaloes (Bivolii Verzi) sună mai degrabă a experiment genetic eşuat decât a nume de echipă de fotbal. Iniţial clubul armatei din Zambia, bovinele straniu colorate se chinuiesc în acest moment într-o ligă extrem de competitivă, alături de Green Eagles (Vulturii Verzi) şi Young Arrows (Săgeţile Tinere).

Montserrat Volcano Observatory Tremors (Fioroşii Observatorului Vulcanologic din Montserrat) sunt în primul rând un miracol al existenţei.

După ce aproape întreaga insulă Montserrat a fost distrusă de o puternică erupţie în 1997, este incredibil cum încă există o ligă de fotbal pe acest petic de pământ.

Ca fapt divers, Tremors se luptă în campionat cu Seven Day Adventists Trendsetters (în traducere liberă Adventiştii de Ziua a Şaptea ce dictează tendinţele).

Eleven Men in Flight (Unsprezece oameni în zbor) te-ar duce cu gândul mai degrabă la o legendă amerindiană decât la numele unei echipe de fotbal.

Deşi dă bine la capitolul poezie evocativă, denumirea clubului nu prea are nimic în comun cu asta.

Cum pe emblemă regăsim un avion portocaliu, se pare că cei unsprezece oameni chiar zboară, deşi în ultima vreme mai degrabă se târăsc, după ce au evitat la mustaţă retrogradarea în acest an în Swaziland.

Derbyuri de Liga Râsului

Vă propunem în continuare câteva dispute care ar candida fără probleme la titlul de „El Superclasico", în zonele lor.

În Lesotho oamenii aşteaptă cu sufletul la gură marele meci dintre Maseru Naughty Boys (Băieţii Obraznici din Maseru) şi Lesotho Correctional Services (Serviciile de Corecţie din Lesotho), pentru a vedea cine va triumfa în lupta supremă dintre bine şi rău.

La capitolul „prescurtări pe ecranele televizoarelor" am putea trece în revistă un meci posibil doar în Liga Campionilor Africii, dacă FC Société Immobiliaire de Djibouti (Societatea imobiliară din Djibouti) ar întâlni Essienimpong Cape-Coast Mysterious Dwarfs (Piticii Misterioşi de pe Coasta Capului Essienimpong) din Ghana.

Tot în Liga Campionilor Africii putem asista la un meci între FC Prisons (FC Închisorile) din Tanzania şi FC Police din Uganda.

12 de Octubre (12 octombrie), 2 de Mayo (2 mai) sau 3 de Febrero (3 februarie) sunt echipe de primă ligă în Paraguay, ai căror fondatori au optat pentru aceste denumiri ori din prea puţină inspiraţie, ori din prea mult patriotism.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net